Samsung formattan sonra Gmail istemesi

Asil_turkmen

Centipat
Benim Samsung C5 telefonum var. Format atmıştık bizden cihazla senkronize birmail istediler ve girdim. Mail geliyor Samsung C5 adlı cihazdan mailinize giriş yapıldı diye ama telefondan girmiyor giriş ekranına geri atıyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıya vs erişemiyorum telefona reset attıktan sonra ki kurulum ekranına sokmuyor beni mail istiyor ve maili kabul etmiyor mail doğru olmasına rağmen
Mailinize 'Tarayıcıdan masaüstü görünümde ya da PC de dener misin. ' diye giriş yapmanızı istemiş arkadaş.

Tarayıcıya vs erişemiyorum telefona reset attıktan sonra ki kurulum ekranına sokmuyor beni mail istiyor ve maili kabul etmiyor mail doğru olmasına rağmen
Aktif olan bir telefondan tarayıcıya giriniz. Ya da bilgisayardan tarayıcıya giriniz, daha iyi olur. Tarayıcıda mailinize oturum açın. Örneğin @gmail.com ile bitiyorsa google a gmail yazıp ordan devam ediniz. Hesabınızı girdikten sonra doğrulamak için telefon numarası ya da başka mail adresi istiyecektir. Bu işlemden sonra hesabınız aktfi hale gelicektir. Hesabınız muhtemelen şu an güvenlik ve kimlik doğrulayamama nedeniyle pasif duruma düşmüş.

mailime pc üzerinden girdim hiçbir değişiklik olmadı telefon veya başka bir mail adresi istemedi
Aktif olan bir telefondan tarayıcıya giriniz. Ya da bilgisayardan tarayıcıya giriniz, daha iyi olur. Tarayıcıda mailinize oturum açın. Örneğin @gmail.com ile bitiyorsa google a gmail yazıp ordan devam ediniz. Hesabınızı girdikten sonra doğrulamak için telefon numarası ya da başka mail adresi istiyecektir. Bu işlemden sonra hesabınız aktfi hale gelicektir. Hesabınız muhtemelen şu an güvenlik ve kimlik doğrulayamama nedeniyle pasif duruma düşmüş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu deneyin.

bende pin girme yeri geliyor ama üstteki wifi yeri gelmiyor aşşağı doğru

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı