Samsung G3 iade edilmeli mi?

2019'lu model, normal. Benim Samsung monitör de 2018 modeldi. 2024 IPS monitöre geçince çağ atlama hissi yaşamıştım.

Yani çok bilinmiyordu VA panellerin hastalıkları ben aldığım zamanlar, sonradan sonraya pek tavsiye edilmeyen bir panel oldu. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer, bir daha kaliteli bu deseler de VA panele bulaşır mıyım? Asla.

Neden doğru düzgününü aramak için o kadar vakit kaybedeyim ki? VA panelli monitörlerin 10 tanesinden 7'si sorunlu.
Tüm monitörlerde, panel türü vb. farketmeksizin profesyonel test cihazları ile yapılmış olan incelemelere bakmak zorundasınız. Mesela 5 bin TL bütçeniz var, bu incelemelere bakmadınız markanın MSI ve panel türünün IPS olmasına güvenip MSI G244F E2 aldınız. Pek çok konuda sizi pişman edecektir. Birde incelemelere bakıp AOC 24G42E aldığınızı var sayalım, sizi renkler ve kontrast olarak çok memnun edecektir.

Ben hiç araştırma yapmıyorum demiyorum hocam, VA panel almam diyorum, yani kriterleri seçerken birinci işaretleyeceğim filtre IPS panel olacak. Gerekirse biraz daha yüksek fiyatlı olsun. Yukarıda arkadaşa da yazdım sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bana kolay kolay bir daha kimse VA panel aldıramaz

Katılıyorum. Benim gibi Vatan Bilgisayar azizliğine uğramayın. Araştırmadan, etmeden monitör almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…