En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Üniversitede mühendislik okuyorum toplamış olduğum halihazırda kasam vardı ama monitörüm yoktu şimdi almaya karar verdim bütçe maksimum 4500 civarı ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi kendim alacağım için üstü bende kalacak hangisi daha iyidir? Veya bunlar dışında önerebileceğiniz var mı şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
AOC bir kalem daha üstündür. Tayvan kalitesi tartışılmaz. Fakat ASUS VP'de kötü değil. Giriş seviyesi IPS'ler arasında güvendiğimiz bir panele sahip çünkü. Baştan salma fason bir monitör değil. Mesela ilk attığın linkteki ASUS asla alınmaz.
Monitörler tamamen modele göre konuşulur. Kararı bütçeniz versin.
AOC bir kalem daha üstündür. Tayvan kalitesi tartışılmaz. Fakat ASUS VP'de kötü değil. Giriş seviyesi IPS'ler arasında güvendiğimiz bir panele sahip çünkü. Baştan salma fason bir monitör değil. Mesela ilk attığın linkteki ASUS asla alınmaz.
10 kere aynı şeyi sormuş oldum ama 1-3 ölü piksel diyor sizce fiyat farkına değer mi sorun olur mu alabilir miyim satıcı bütün sitelerde aynı yer bir de
AOC 24G2SPU/BK 24" 1 MS 165 Hz HDMI IPS Oyuncu Monitör (Ölü Piksel) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
10 kere aynı şeyi sormuş oldum ama 1-3 ölü piksel diyor sizce fiyat farkına değer mi sorun olur mu alabilir miyim satıcı bütün sitelerde aynı yer bir de
AOC 24G2SPU/BK 24" 1 MS 165 Hz HDMI IPS Oyuncu Monitör (Ölü Piksel) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.