İkinci el bir monitör almayı düşünüyorum ve Samsung Odyssey G5 2K modelinde karar kıldım. Fiyatı yaklaşık 4700 TL ve oldukça temiz görünüyor. Satın almadan önce ürünü elden test ederek alma imkânım var.
Yine de aklımda bir tereddüt var:
Bu monitörü almak mı daha mantıklı olur, yoksa aynı fiyata yakın bir bütçeyle sıfır, 1080p 180Hz IPS panel bir monitör almak mı daha doğru bir tercih olur bilemiyorum.
Eski ana monitörüm, şu anda ikinci monitör olarak kullanmaya devam ediyorum. Pek memnun kalmadığım bir monitör. Monitör üst kısmından neredeyse kesin olarak açılıyor. Panel ve ekran birbirinden ayrılıyor. Almadan önce pek bakmamıştım ama kontrol ederseniz şikayetvarda aynı şikayetten sürüyle bulabilirsiniz. Birinci monitör olarak kullanırken fark etmiyordum ama şu an iki monitör yanyana olduğu için rahatlıkta ayırt edebiliyorum, renkleri de epey bir soluk.
Eski ana monitörüm, şu anda ikinci monitör olarak kullanmaya devam ediyorum. Pek memnun kalmadığım bir monitör. Monitör üst kısmından neredeyse kesin olarak açılıyor. Panel ve ekran birbirinden ayrılıyor. Almadan önce pek bakmamıştım ama kontrol ederseniz Şikayetvar'da aynı şikayetten sürüyle bulabilirsiniz. Birinci monitör olarak kullanırken fark etmiyordum ama şu an iki monitör yan yana olduğu için rahatlıkta ayırt edebiliyorum, renkleri de epey bir soluk.
Açıkçası öneri hususunda benden çok daha bilgili arkadaşlar vardır, yanlış yönlendirmek istemem. Ben sadece sorduğunuz monitör hakkındaki tecrübelerimi paylaşmak istedim. Monitörler hakkında detaylı bilgi sahibi değilim.
İkinci el bir monitör almayı düşünüyorum ve Samsung Odyssey G5 2K modelinde karar kıldım. Fiyatı yaklaşık 4700 TL ve oldukça temiz görünüyor. Satın almadan önce ürünü elden test ederek alma imkânım var.
Bu monitörü almak mı daha mantıklı olur, yoksa aynı fiyata yakın bir bütçeyle sıfır, 1080p 180Hz IPS panel bir monitör almak mı daha doğru bir tercih olur bilemiyorum.