waltmeisterrr Megapat Katılım 29 Ocak 2017 Mesajlar 952 16 Ocak 2025 #11 galadrielDw dedi: Ben msi g274qpf e2 aldım ışık sızması var sadece garantiye gidicem duruma göre iade edicem ondan sordum sağolasın Genişletmek için tıkla... Işık sızması eğer IPS panel ise bir miktar olması normaldir hocam benim monitörde de var çünkü kaçınılmaz yani
galadrielDw dedi: Ben msi g274qpf e2 aldım ışık sızması var sadece garantiye gidicem duruma göre iade edicem ondan sordum sağolasın Genişletmek için tıkla... Işık sızması eğer IPS panel ise bir miktar olması normaldir hocam benim monitörde de var çünkü kaçınılmaz yani
galadrielDw Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #12 waltmeisterrr dedi: Işık sızması eğer IPS panel ise bir miktar olması normaldir hocam benim monitörde de var çünkü kaçınılmaz yani. Genişletmek için tıkla... Resim olarak atar mısın benim sol üstteki çok belli bir de sol tarafta beyaz renkte hafif te olsa bozulma yapıyor. Dosya Ekleri IMG_5679.jpeg 46,8 KB · Görüntüleme: 44 IMG_5678.jpeg 54,7 KB · Görüntüleme: 43
waltmeisterrr dedi: Işık sızması eğer IPS panel ise bir miktar olması normaldir hocam benim monitörde de var çünkü kaçınılmaz yani. Genişletmek için tıkla... Resim olarak atar mısın benim sol üstteki çok belli bir de sol tarafta beyaz renkte hafif te olsa bozulma yapıyor.
waltmeisterrr Megapat Katılım 29 Ocak 2017 Mesajlar 952 16 Ocak 2025 #13 galadrielDw dedi: Resim olarak atar mısın benim sol üstteki çok belli bir de sol tarafta beyaz renkte hafif te olsa bozulma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki bu şekilde hocam kameradan her halde çok varmış gibi gözüküyor ama kenarlarda bir tık var sadece
galadrielDw dedi: Resim olarak atar mısın benim sol üstteki çok belli bir de sol tarafta beyaz renkte hafif te olsa bozulma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki bu şekilde hocam kameradan her halde çok varmış gibi gözüküyor ama kenarlarda bir tık var sadece
galadrielDw Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #14 waltmeisterrr dedi: Eki Görüntüle 2398672 Benimki bu şekilde hocam kameradan her halde çok varmış gibi gözüküyor ama kenarlarda bir tık var sadece Genişletmek için tıkla... Evet zaten karanlıkta isoyu düşürüp çekmek gerekiyor
waltmeisterrr dedi: Eki Görüntüle 2398672 Benimki bu şekilde hocam kameradan her halde çok varmış gibi gözüküyor ama kenarlarda bir tık var sadece Genişletmek için tıkla... Evet zaten karanlıkta isoyu düşürüp çekmek gerekiyor