Selamlar bu monitör oldukça popüler, ancak birçok kişi Alt Tab yaparken ekranın bir süre siyah kaldığını ve hatta bazen oyunun kapandığını söylüyor. Eğer sizde de bu monitör varsa ve benzer sorunlar yaşıyorsanız, yorum bırakır mısınız? Çünkü o siyah ekran bekleme süresi beni biraz fazla çıldırtabilir. Not: Eğer sizlerin bir önerisi varsa 360Hz olarak önerilere açığım.
Selamlar bu monitör oldukça popüler, ancak birçok kişi Alt Tab yaparken ekranın bir süre siyah kaldığını ve hatta bazen oyunun kapandığını söylüyor. Eğer sizde de bu monitör varsa ve benzer sorunlar yaşıyorsanız, yorum bırakır mısınız? Çünkü o siyah ekran bekleme süresi beni biraz fazla çıldırtabilir. not: Eğer sizlerin bir önerisi varsa 360Hz olarak önerilere açığım.
Asus ROG serisindeki mat kaplama, yarı mat gibi görünüyor. Bende XG27ACS mevcut. Eğer tam mat kaplamalı bir üründen geçiş yaparsanız, beğenmeyebilirsiniz. Ancak alıştıktan sonra sorun olmuyor, hatta gayet güzel bir ürün diyebilirim. Paylaştığınız ürün için de Reddit'te aynı şey söylenmiş, bu yüzden bunu belirttim.
Ayrıca, OLED monitörlerin fiyatlarının hâlâ çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Benim için bir türlü fiyat-performans ürünü algısını oluşturamadılar.
Selamlar bu monitör oldukça popüler, ancak birçok kişi Alt Tab yaparken ekranın bir süre siyah kaldığını ve hatta bazen oyunun kapandığını söylüyor. Eğer sizde de bu monitör varsa ve benzer sorunlar yaşıyorsanız, yorum bırakır mısınız? Çünkü o siyah ekran bekleme süresi beni biraz fazla çıldırtabilir. Not: Eğer sizlerin bir önerisi varsa 360Hz olarak önerilere açığım.