- Makaleler
- 2

Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.

Benim şahsi fikrim değmeyeceği yönünde. Evet asus monitör kısmında daha başarılı fakat bu kadar fark verilmez.Samsung rtings de 1ms olarak veriliyor ASUS ise 0.2 ms bunun haricinde önemli bir fark var mı hangisini almalıyım 8K vermeye değer mi?![]()
Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.www.samsung.com
G serisinde sorun yok. Sadece bazı modellerinde ghosting sorunu olmuştu ilk oda düzeltildi. Saçma bi söylentiyi herkes yayıp duruyor.bana kalırsa asus rog swift oled. Samsung oddysey g serisinde sorun olduğunu duymuştum. Kendimde alienware 34" aw3423dwf kullanıyorum.
Bana kalırsa ASUS ROG Swift OLED. Samsung Odyssey g serisinde sorun olduğunu duymuştum. Kendimde Alienware 34" AW3423DWf kullanıyorum.
Benim şahsi fikrim değmeyeceği yönünde. Evet ASUS monitör kısmında daha başarılı fakat bu kadar fark verilmez.
Bana kalırsa ASUS ROG Swift OLED. Samsung Odyssey g serisinde sorun olduğunu duymuştum. Kendimde Alienware 34" AW3423DWf kullanıyorum.
açıkcası hdr performansını pek kullanmadım. Biraz kurcaladım ama win 10 hdr düzgün çalışmadığı için istediğimi elde edemedim. Win 11 geçiş yaparsam ancak o zaman bakacağım.Merhaba, ürünün(Alienware) HDR performansı nasıldır?
HDR 400 yazıyor ama HDR10+ veya Dolby kullandıysanız fark var mı paylaşabilir misiniz?
Açıkçası HDR performansını pek kullanmadım. Biraz kurcaladım ama Windows 10 HDR düzgün çalışmadığı için istediğimi elde edemedim. Windows 11 geçiş yaparsam ancak o zaman bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.