ASUS 27" Rog Strix XG27ACS ile samsung arasında aşırı git gel yaşıyorum. VA panel ve curved ekran kullanıyorum, bana samsung o yönden daha yakın geliyor fakat, fifa oynadığımda ghosting veya motion blur hangisinde daha az yaşarım, bilemiyorum. Sırf bu sebepten monitör değiştiriyorum zaten
İkisinde de yaşamazsın. Va paneli ezbere kötüleyenleri kaale almayın lütfen. Ben Asus vg27aqz IPS monitörden geçtim. Görsel olarak kayıp olmadan belirgin kontrast daha düşük tepkime hissettim. İki panel de güzel.
İkisinde de yaşamazsın. Va paneli ezbere kötüleyenleri kaale almayın lütfen. Ben Asus vg27aqz IPS monitörden geçtim. Görsel olarak kayıp olmadan belirgin kontrast daha düşük tepkime hissettim. İki panel de güzel.
Hocam son olarak, yabancı youtube videolarının altında birçok yorum şu şekilde: yatay cizgiler olduğu söyleniyor, buna benzer bir sorunla karşılaşmadınız sanırım.
Hocam son olarak, yabancı youtube videolarının altında birçok yorum şu şekilde: yatay cizgiler olduğu söyleniyor, buna benzer bir sorunla karşılaşmadınız sanırım.
Evet bugün itibariyle ürün elime ulaştı. Ürün tam anlamıyla harika. Renkler, curved olması, PS5 ile tam uyumlu çalışması. Hoparlörünün olması, akıllı tv gibi kullanabilmek tam anlamıyla efsane. 30 FPS için yumuşatma ayarının olması, devamlı olarak oynadığım FC24 için harika bir özellik. Gol sevinçleri, frikikler vs 30 fps sabit, fakat 60 fps gibi görüntü alıyorum.
Tek sıkıntı sağ altta 1 adet ölü piksel olması, onu da önemsemiyorum. Artan bir şey olduğunu da düşünmüyorum iade etmeyeceğim.
Merhabalar ben ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS ve Samsung'un bu modeli arasında kaldım,fiyatlar neredeyse aynı ama renk kalitesi olarak Samsung'u önerir misiniz hocam? Genelde FİFA,MMO oynadığım için VA panel daha iyi olacaktır ama kavisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar ben ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS ve Samsung'un bu modeli arasında kaldım,fiyatlar neredeyse aynı ama renk kalitesi olarak Samsung'u önerir misiniz hocam? Genelde FİFA,MMO oynadığım için VA panel daha iyi olacaktır ama kavisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Renk kalitesi olarak başarılı, hiçbir şekilde uzecegini sanmam zaten incelemeler ve görüşler de bu yönde. Kavis biraz fazla yalnız, sizin kullanımınıza ve tercihinize kalmış bir durum.