Gigabyte GS27QXA. Bu monitörde ops canlı renk seviyorum bi tık hangisini almalıyımO fiyata başka kalite yok.
O fiyata başka kalite yok.
Ne tür oyunlar oynayak
Cs2 oynuyorum ama hikaye oyunlarınıda bir o kadar oynuyorumO fiyata başka kalite yok.
Ne tür oyunlar oynayaksin?
VA panel ama 2K 240 Hz olması beni cezbetti. Fiyatı da uygun gibi. Diğer monitörlere göre sizce iyi midir, alınır mı? Ya da bu fiyata başka monitör önerebilir misiniz? 10k bütçem var.
Curved sevmiyorsan gigabyte bakabilirsin, fakat ergonomi kötü diyeyim monitör kolu şart. Kontrast ve Renk gamutu olarak g65b daha üstün.Gigabyte GS27QXA. Bu monitörde ops canlı renk seviyorum bi tık hangisini almalıyım
Cs2 oynuyorum ama hikaye oyunlarınıda bir o kadar oynuyorum
Evet.Çok bilgim yok özür dilerim ama cs2 deki o turuncu renklerin baskınlığını canlılığını istiyorum mesela bu durumda va dahamı iyi
VA panel ama 2K 240 Hz olması beni cezbetti. Fiyatı da uygun gibi. Diğer monitörlere göre sizce iyi midir, alınır mı? Ya da bu fiyata başka monitör önerebilir misiniz? 10k bütçem var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.