Ürün öğrenci indirimi ile 9600 TL'ye geldi. Monitörle ilgili tek sorunum FreeSync açıkken parlaklık titremesi yapması. VA panellerde kronikmiş. İade edip Lenovo R27QE almayı düşündüm. Sırf bunun için iade etmeye gerek var mı?
VRR Control açınca da screen tearing oluyor.OSD görüntü ayarları içinde VRR Control seçeneği var, o açıkken deneyin. R27QE panel olarak daha kötü eğer geçmek istiyorsanız.
Sana geldiği için şanslısın benim teslimat tarihi 2 ağustos olmasına rağmen hala gelmedi.Ürün öğrenci indirimi ile 9600 TL'ye geldi. Monitörle ilgili tek sorunum FreeSync açıkken parlaklık titremesi yapması. VA panellerde kronikmiş. İade edip Lenovo R27QE almayı düşündüm. Sırf bunun için iade etmeye gerek var mı?
Freesync açınca parlaklık titriyor input lag yapıyor ve biraz fazla ısınıyor. Onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu yüzden iade etmeyi düşündüm arada kaldım.Sana geldiği için şanslısın benim teslimat tarihi 2 ağustos olmasına rağmen hala gelmedi.
İade etmeyi düşünüyordum bende satış sonrası yaşadığım baştan savma durumdan dolayı,monitör problemli mi hocam?
Anladım hocam Satış Sonrası problemleri yüzünden bende siparişi iade etmeyi düşünüyorum.Freesync açınca parlaklık titriyor input lag yapıyor ve biraz fazla ısınıyor. Onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu yüzden iade etmeyi düşündüm arada kaldım.
Anladım hocam Satış Sonrası problemleri yüzünden bende siparişi iade etmeyi düşünüyorum.
Ama o fiyat bandında alacağım ASUS, MSI ve AOC modellerinin o kalitede olmadığını da düşünüyorum.
Ben genelde günlük kullanım dizi için kullanıyorum,onun dışında Fifa oynuyorum nadiren GTA ve çok nadiren rekabetçi oyunlar... O yüzden hoparlör ve kumanda benim için çok büyük artı.240 hz olması da garnitürü oluyor.Benim için bu monitörün iki artısı oldu hoparlör + 240 Hz olması. Kontrast oranı yine de yüksek ama o kadar da çok önemli değil benim için. İade edersem Lenovo R27QE alacağım.
Önceki monitörüm aoc 24g2u. Tüm ayarları kurcaladım zar zor ips'e yakın renk elde ettim. Bariz şekilde ips daha iyi. Nadiren rekabetçi oynuyorsanız 240 hz'in çok da önemi yok. Öyle 60tan 144e çağ atlama gibi olayı yok ama akıcılık farkı biraz var. 144e geri alıştıktan sonra 240ı aramazsınız. Mesela R27QE testlerde kontrast oranı o fiyat bandındaki ipslere göre yüksek çıkmış o yüzden dizi izlerken işinize yarayabilir.Ben genelde günlük kullanım dizi için kullanıyorum,onun dışında Fifa oynuyorum nadiren GTA ve çok nadiren rekabetçi oyunlar... O yüzden hoparlör ve kumanda benim için çok büyük artı.240 hz olması da garnitürü oluyor.
Birçok kişi renk kalitesinin IPS'e yakın olduğunu söylüyor VA kalitesi de vermesine rağmen ama o konuda senin fikrin daha önemli olur tabii hocam.
Doğrudur hocam ama baktığımda VA genel olarak daha kullanışlı geliyor bana ve ASUS'un malum 9600 tl lik 2k 180 hz modeliyle bunun arasında kalmıştım..Önceki monitörüm aoc 24g2u. Tüm ayarları kurcaladım zar zor ips'e yakın renk elde ettim. Bariz şekilde ips daha iyi. Nadiren rekabetçi oynuyorsanız 240 hz'in çok da önemi yok. Öyle 60tan 144e çağ atlama gibi olayı yok ama akıcılık farkı biraz var. 144e geri alıştıktan sonra 240ı aramazsınız. Mesela R27QE testlerde kontrast oranı o fiyat bandındaki ipslere göre yüksek çıkmış o yüzden dizi izlerken işinize yarayabilir.
Kumanda da çok önemli değil zaten doğru ayarı bulduktan sonra geri kurcalamıyorsunuz ayarları
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.