Samsung G65B monitör alınır mı?

Kuzeycn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Forumlarda 10.000 TL civarında en çok önerilen monitör Samsung G65B modeli oluyor. Ancak bu modelde VA panel kullanılıyor. Şu anda IPS panel bir monitör kullanıyorum ve aradaki farkın ne olduğunu merak ediyorum. VA panelde gecikme daha mı fazla oluyor? Genellikle FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu kullanım için VA panel uygun olur mu?

VA panel renkleri güzel vermez. FPS oyunları için VA önerilir. Hikayeli oyun oynuyorsanız IPS'ten VA panele geçince renklerin ne kadar kötü olduğunu fark edeceksiniz VA panelde. VA kötü renk kalitesi sunuyor. Aradığınız monitor kesinlikle VA değil IPS olmalı.

Düşük gecikme süresi ve kaliteli renklerin IPS panelde olduğundan dolayı oyun için e sporcu değilsen. IPS önerlir. Ve kaliteli bir VA panelin renkleri IPS panellerden iyi oluyor. @L0rrec karıştırmıştım düzenledim hocam, neden beğenmedim attın ki

Son düzenleme:
G70B al çok iyi.

En düşük gecikme süresi IPS panelde olduğundan dolayı oyun için IPS önerlir. Ve kaliteli bir VA panelin renkleri IPS panellerden iyi oluyor.
En düşük gecikme süresi TN* bu arada.

Çok iyi ezberden konuşuyorsun.

Aynısını arkadaşım aldı 1 ay önce 32inç modelini. Hiçbir sıkıntısı yok kendisi hem CS hem simülasyon tarzı oyunlar oynuyor tek sıkıntısı ekran çok büyük nereye bakacağımı şaşırıyorum diyor. 11 bin TL'ye mi ne almıştı kampanya ile.

G70B için 18000 TL fazla değil mi? Geçen gün öğrenci indirimiyle 18.000 TL'ye OLED alınabiliyordu sanırım.
OLED de bekleyebilirsin. Fiyatları daha da düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…