Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.093 Çözümler 2 25 Haziran 2025 #1 Monitör g65b Alalı 1 ay ya oldu ya da 1 ayı çok az geçti birden aklıma yapmak geldi ve görebilidiğim kadarıyal sağ üstte iki adet var. Ne yapayım sizce? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-06-25 saat 14.15.02_3a18bc11.jpg 208,5 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Alalı 1 ay ya oldu ya da 1 ayı çok az geçti birden aklıma yapmak geldi ve görebilidiğim kadarıyal sağ üstte iki adet var. Ne yapayım sizce?
mirology Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 Pentagon dedi: Alalı 1 ay ya oldu ya da 1 ayı çok az geçti birden aklıma yapmak geldi ve görebilidiğim kadarıyal sağ üstte iki adet var. Ne yapayım sizce? Genişletmek için tıkla... Monitör marka model nedir? Ayrıca ekranı kuru bir bez yardımıyla silmeyi deneyin.
Pentagon dedi: Alalı 1 ay ya oldu ya da 1 ayı çok az geçti birden aklıma yapmak geldi ve görebilidiğim kadarıyal sağ üstte iki adet var. Ne yapayım sizce? Genişletmek için tıkla... Monitör marka model nedir? Ayrıca ekranı kuru bir bez yardımıyla silmeyi deneyin.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.093 Çözümler 2 16 Temmuz 2025 #3 mirology dedi: Monitör marka model nedir? Ayrıca ekranı kuru bir bez yardımıyla silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Samsung Odyssey G65B sildim hocam da net olarak söyliyebilirm ki ölü pixel.
mirology dedi: Monitör marka model nedir? Ayrıca ekranı kuru bir bez yardımıyla silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Samsung Odyssey G65B sildim hocam da net olarak söyliyebilirm ki ölü pixel.
mirology Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 Pentagon dedi: Samsung Odyssey G65B sildim hocam da net olarak söyliyebilirm ki ölü pixel. Genişletmek için tıkla... İade edebiliyorsanız edin. Garantisi varsa gönderin. 1.5 ayda ölü pixel çıkması hiç normal değil.
Pentagon dedi: Samsung Odyssey G65B sildim hocam da net olarak söyliyebilirm ki ölü pixel. Genişletmek için tıkla... İade edebiliyorsanız edin. Garantisi varsa gönderin. 1.5 ayda ölü pixel çıkması hiç normal değil.
B bayyuksel Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #5 Pentagon dedi: Samsung Odyssey G65B sildim hocam da net olarak söyliyebilirm ki ölü pixel. Genişletmek için tıkla... Merhaba iade ettiniz mi, ben de aldım 3-4 piksellik sol kenarda kararti var, iade ki etsem diyorum.
Pentagon dedi: Samsung Odyssey G65B sildim hocam da net olarak söyliyebilirm ki ölü pixel. Genişletmek için tıkla... Merhaba iade ettiniz mi, ben de aldım 3-4 piksellik sol kenarda kararti var, iade ki etsem diyorum.