Samsung G65B monitörde 4 adet ölü piksel çıktı

Bende de HDR açınca siyahlarda şu şekil izler oluyor HDR kullanmıyorum diye iade etmedim etmek gerekir mi acaba?

Bu monitörden dolayı yaşanan bir sorun mu? Bütün G65B monitörlerde böyle mi? @bluerr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende G65B var hayir boyle degil. Kisinin monitorunda bulunan kusur muhtemelen.

HDR konusunda başarılı mı hocam çünkü ben açınca hem parlaklık ve kontrast düşüyor hem de bu görselde ki sorun oluşuyor

HDR konusunda başarılı mı hocam çünkü ben açınca hem parlaklık ve kontrast düşüyor hem de bu görselde ki sorun oluşuyor.

Düz normal kullanimda parlaklik düşüyor evet onu çözemedim ama oyun sırasında kullanirken gayet parlak gözüküyora ama yasadiginiz goruntudeki gibi bir sorun yasamadim.

Süresi geçmedi arkadaşlar dün geldi kargo açtım ama zor bela ayırt ettim pikselleri. Net bir şekilde gözükmüyorlar ettikten sonra daha fazla ölü pikselle gelmesinden korkuyorum

1 saat içinde de elime ulaşacak G65B korktum şimdi siz böyle sorunları yazınca
Siz de yazın mutlaka kurulumdan sonra

HDR açınca siyahlar çamurlaşıyormuş sizde öyle mi?
Bende olmadı ana monitörüm ips onun kadar net değil ama siyahlar daha siyah

Arkadaşlar ürün fiyatı arttı ama iade değil de değişimi nasıl yapabilirim yardım eder misiniz N11'den almıştım.

Korkacak bir şey yok kusur bu kusurlu mal iade edilir. Siz iletişime geçin kandırmalarına da izin vermeyin. 4 piksel az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…