arslanomerr Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi benim elimde Samsung Galaxy A01 var ama Smart TV'ye ekran nasıl yansıtacağımı bilmiyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi benim elimde Samsung Galaxy A01 var ama Smart TV'ye ekran nasıl yansıtacağımı bilmiyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Mart 2025 #2 Televizyonunuzda Chromecast desteği var mı?
arslanomerr Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Televizyonunuzda Chromecast desteği var mı? Genişletmek için tıkla... chromecast değilde miracast desteği var televizyon lg webos
Sakuya Izayoi dedi: Televizyonunuzda Chromecast desteği var mı? Genişletmek için tıkla... chromecast değilde miracast desteği var televizyon lg webos
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Mart 2025 #4 Mobil cast uygulamalarını denediniz mi?
arslanomerr Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Mobil cast uygulamalarını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim ama televizyonu bulamıyor
Sakuya Izayoi dedi: Mobil cast uygulamalarını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim ama televizyonu bulamıyor
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Mart 2025 #6 LG TV Screen Mirroring - Apps on Google Play Cast to LG TV & Screen Share for LG Smart TV : LG TV Screen Mirroring play.google.com Bu uygulamayı da dener misiniz? LG ThinQ - Apps on Google Play Discover how a connected life with ThinQ makes your life easier. play.google.com Bu da resmi LG uygulaması, eğer üstteki program çalışmazsa bunu da deneyin isterseniz.
LG TV Screen Mirroring - Apps on Google Play Cast to LG TV & Screen Share for LG Smart TV : LG TV Screen Mirroring play.google.com Bu uygulamayı da dener misiniz? LG ThinQ - Apps on Google Play Discover how a connected life with ThinQ makes your life easier. play.google.com Bu da resmi LG uygulaması, eğer üstteki program çalışmazsa bunu da deneyin isterseniz.