Samsung Galaxy A04s alınır mı?

Bütçe
En fazla 5500
giriş seviyesi Samsung almak yerine paranı çöpe atabilirsin. Belki bir gariban bulur. Alınmaz.

Bence A04s almayın güçsüz kalıyor ve çok kasıyor.

Telefonda bir sıkıntı var yani. Peki bir şans daha versem mi yoksa iade kabul edelerse iade mi edeyim çünkü bazıları telefonu pek övmüyor.

Kendin bilirsin buna ben karışamam ama benimkinde bir sorun yok.

Telefonda bir sıkıntı var yani. Peki bir şans daha versem mi yoksa iade kabul edelerse iade mi edeyim çünkü bazıları telefonu pek övmüyor.

Bütçen varsa iade edip 2K daha ekle daha güçlü modellerinden al eğer çok oyun falan oynuyorsan. Sosyal medyada gezinmek müzik dinlemek falan için alıyorsan fazladan para vermeye gerek yok diğer telefonlara.

A53 düşünüyordum ama bu A04sden sonra a serisinden korkuyorum A53 tavsiye eder misin?

5500'ün üzerine biraz ekleyerek M23 alabilirsiniz. İşlemcisi M13 ve A04S'in islemcilerinden çok daha iyi. Kamera batarya ve ekran olarak diğerlerinden geri kalır yanı da yok.

Hocam bu sınır maalesef asgari ücrete zam gelmediği sürece koyamam.

Evet a 53 iyi bir cihaz bütçen varsa alabilirsin ben çok oyun oynamayacağım için bu modeli aldım.

Telefonu ne için kullanacaksın?

Oyun oynamıyorum telefonda. Sadece sosyal medya ve video izliyorum. Ama bu aldığım A04s bu basit şeyleri bile gerçekleştiremeyince korkmaya başladım a serisinden.

Giriş seviyesi Samsung almak yerine paranı çöpe atabilirsin. Belki bir gariban bulur. Alınmaz.

Hocam neden.

Hocam rahatsız edici mi o çözünürlük farkı yoksa çok da fark edilmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…