Samsung Galaxy A04s için TWRP derlemesi nasıl derlenir?

700598

Nanopat
Samsung Galaxy A04s (SM-A047F) U4 cihazım için yaklaşık 2 haftadır TWRP derlemeye çalışıyorum fakat şu yavaş internetim sayesinde akşama kadar Sync komutu bitmiyor dolayısıyla yapamıyorum Linux VDS de bulamıyorum XDA da physwizz adında bir kullanıcının cihazım için derlediği gördüm fakat U3 için derlemiş dolayısıyla Mount hatası veriyor. Cihazım için TWRP derleyebilecek bir babayiğit var mı acep? Derleyecek varsa recovery dosyasını paylaşacağım. Biliyorum kimse babasının hayrına yapmıyor ama yardımcı olacak bir insan vardır elbet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stock recovery dosyasını paylaşın. Sonra yine bir şeyler isteyeceğim. Ama imajı filesend.jp adresine yükleyin. Cihaz şuan Android kaç?

Yalnız, şuan android 13 manifestleri henüz yayınlanmadı. Yani şuan inşa olmaz. Ama yinede cihaz ağacını hallettim; GitHub - twrpdtgen/android_device_samsung_a04s
Ama üzerinde biraz düzenleme yapmalıyım.
Hocam xda'da bir arkadaş Android 13 için yapmıştı hemde benim cihazıma ama o arkadaşın yaptığı u3 olduğu için mount hatası veriyordu hatta u4 yapmasını bile istemişler ama yapmamış. Yapabilirseniz yapmanız çok iyi olur yapamazsanız sağlık olsun device tree'yi bile ayarlamanız yeterli benim için.

Tamam. Bir şeyler deneyeceğim. Ama Tree için bir şeyler gerekli. O yüzden şu komutları sırayla çalıştırın ve çıktılarını paylaşın;

blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/super
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/system
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/vendor
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/product
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/odm
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/system_ext
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/vendor_dlkm
blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/system_dlkm
Bekliyorum. Bunları ADB kabuğunda çalıştırın

@700598 iyi haberim var. TWRP yi derleyeceğim. Android 12 şubesi kullanılanılabilir

çok sevindim hocam. hemen yapacağım bir dakika windows geçiyorum.

@YZBruh Hocam
1|a04s:/ $ blockdev --getsize64 /dev/block/bootdevice/by-name/super
blockdev: /dev/block/bootdevice/by-name/super: No such file or directory

Bu hatayla karşılaşıyorum

Son düzenleme:
Hımmm... Cihazda root varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…