Samsung Galaxy A05 için şarj aleti önerisi

Delici2531

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Samsung Galaxy A05 cihazım için 25 watt şarj aleti lazım. Çok param yok önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı bütçen için uygun olduğu sürece orijinal Spigen ürünlerini düşünmeden alabilirsin. Temel düzeyde işini fazlasıyla görecektir. Ayrıca ürün Samsung cihazlarla da uyumlu. Yani Galaxy A05 bile olsa telefonu olması gerektiği gibi şarj edecektir.

S22 için almayı düşünüyorum uygun mudur bir de muhtemelen Buds FE yi şarj ederim.

S22 için almayı düşünüyorum uygun mudur bir de muhtemelen Buds FE yi şarj ederim.
Bunun 27W olanıyla hem Galaxy A34, hem de Buds FE'yi şarj ediyorum. Şarj adaptörünü 1 senedir aktif olarak kullanmaktayım. Bir sorunla karşılaşmadım. Spigen'in çoğu ürünü Samsung uyumlu için bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Hocam attığınız linkteki 35 watt lık benim telefon 25 watt maksimum şarj yazıyor bataryada bir sorun olur mu ?

Hocam attığınız linkteki 35 watt lık benim telefon 25 watt maksimum şarj yazıyor bataryada bir sorun olur mu ?
Sorunun basit cevabı, cihazın ne kadar Watt değerine ihtiyacı varsa o kadarını çeker. Yani olmaz.

Adaptörün kendisini tek port kullandığında en fazla 30W; iki portu aynı anda kullandığında da birisinden 25W, diğerinden de 10W olacak şekilde toplamda 35W güç sağlayabiliyor. Muhtemelen en çok Watt değerini veren GaN yazısının hemen altındaki porttur. Bence iki portun bu şekilde bulunmasının sebebi birisinden telefonu, diğerinden de herhangi bir aksesuarı aynı anda şarj edebilmek içindir. Ayrıca adaptörün Samsung cihazlarla da uyumlu olduğunu ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…