Samsung Galaxy A10 stock ROM nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan T1xon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.531
Pekala o zaman şimdi hard reset atacağım ama hocam bir sorum daha var telefonu zaten daha bu sabah ayarlardan sıfırlamıştım aynı sorun devam ediyor hard reset atınca düzelecek mi?
Öncelikle mail olayı yeni aklıma geldi hard reset atmadan önce pin, şifre, cihazımı bul, parmak izi kilidini kaldırmayı unutma.
Fabrika ayarlarına döndürmek ile hard reset farklı sorun yazılımsal ile düzelme ihtimali var. Düzelmezse yeni bir rom yükleyeceksin eğer sorun yine de düzelmezse donanımsal bir sorun vardır.

Bunları kaldırınca mail sorunu olmayacak mı?

Mail isteme sorunu çalıntı telefonu korumak için var. Bazı modellerde kilitli telefonlar sıfırlandıktan sonra mail istiyor. Şifreler ve güvenlik önlemlerini kaldırdıktan sonra sorun olmaz. Ekstra olarak şu an cihazda kayıtlı mail hesabınızın şifresini biliyorsanız sorun yok.

Mail isteme sorunu çalıntı telefonu korumak için var. Bazı modellerde kilitli telefonlar sıfırlandıktan sonra mail istiyor. Şifreler ve güvenlik önlemlerini kaldırdıktan sonra sorun olmaz. Ekstra olarak şu an cihazda kayıtlı mail hesabınızın şifresini biliyorsanız sorun yok.

Tamam hard reset atıyorum şu anda

Hard reset bitti yarım saat sonra aynı sorun olursa tekrar yazarım

Evet telefon az önce yine kapandı sanırım ROM atmamız gerekiyor nasıl yapıldığını anlatır mısın?

Son düzenleme:
Tamam hard reset atıyorum şu anda

Hard reset bitti yarım saat sonra aynı sorun olursa tekrar yazarım

Evet telefon az önce yine kapandı sanırım ROM atmamız gerekiyor nasıl yapıldığını anlatır mısın?
Son durumu yeni mesaj olarak yazmadığın için bildirim gelmedi.
Rom yükleme konusunda 2 farklı yol var biri Samsung'un kendi uygulaması olan Smart Switch diğeri ise Odin programı. İkisi için de bilgisayar ve USB kablosu lazım. Eğer ikisi de mevcutsa rom yükleyebilirsin ama şöyle bir durum var. Yükleme sırasında telefonun ve bilgisayarın kapanmaması ve kablo bağlantısının kopmaması lazım. Eğer yükleme esnasında telefon ya da bilgisayar kapanır veya kablo bağlantısı koparsa telefon açılmaz. Senin telefon kendi kendine kapandığı için riskli bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı