Samsung Galaxy A10s alınır mı?

Gamerüs

Kilopat
Merhaba ben A10S telefon almayı düşünüyorum bataryası falan bana gayet iyi geldi diyeceksiniz o fiyata daha güzel telefonlar alınır mesela Xiaomi gibi ama 1000 lira civarında olan telefonlarının sar değeri gerçekten yüksek. Her şey tamam ama A10S in içindeki MediaTek işlemci beni kuşkulandırdı. Bir sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
SAR değerini dikkate almanıza gerek yok, Xiaomi modellerinin SAR değerleri insan sağlığına doğrudan zarar verecek vaziyette değil. Bu telefondaki Mediatek işlemci Samsung'un önceki senelerde cihazlarda kullandığı 7870-7880 ayarında bir modeldir.

Peki M30 da bir sorun olur mu? Çünkü hem güçlü hem bataryası iyi hemde ucuz olarak bu telefonu buldum ama sar değeri 1.5. Bu bir sorun çıkartır mı?

Vücüt sar değerinden bahsediyorum ben ama.
Madem bu kadar sağlığı kafana takıyorsun telefon alma, sen de kurtul biz de kurtulalım
Her büyük telefon markası ürünlerini dünya standartına hazır şekilde piyasaya sunuyor. Bu yüzden bu denli kaygılı olmanız gereksiz.

@Gamerüs Vücuttan çok kafa SAR değeri önemlidir. 2.0 altında olan cihazlarda sıkıntı olmaz. Bu kadar insanı etkileyen değerler olsaydı bunların üretimi engellenirdi. Gece gündüz evlerinizdeki modemlerden gelen radyasyona maruz kalıyorsunuz ama onlara nedense sesiniz çıkmıyor.

Ne yapalım yani sağlığımıza da dikkat etmeyelim normal bir şekilde bilgilendirin işte. Sesiniz çıkmıyor falan diyorsunuz ağır oluyor.
1500TL fiyata çıkabilirseniz Redmi Note 8 öneririm. Hem SAR değeri düşük hem de tasarım ve hız olarak çok iyi bir cihaz.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…