Merhaba ben A10S telefon almayı düşünüyorum bataryası falan bana gayet iyi geldi diyeceksiniz o fiyata daha güzel telefonlar alınır mesela Xiaomi gibi ama 1000 lira civarında olan telefonlarının sar değeri gerçekten yüksek. Her şey tamam ama A10S in içindeki MediaTek işlemci beni kuşkulandırdı. Bir sorun çıkartır mı?
SAR değerini dikkate almanıza gerek yok, Xiaomi modellerinin SAR değerleri insan sağlığına doğrudan zarar verecek vaziyette değil. Bu telefondaki Mediatek işlemci Samsung'un önceki senelerde cihazlarda kullandığı 7870-7880 ayarında bir modeldir.
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Madem bu kadar sağlığı kafana takıyorsun telefon alma, sen de kurtul biz de kurtulalım
Her büyük telefon markası ürünlerini dünya standartına hazır şekilde piyasaya sunuyor. Bu yüzden bu denli kaygılı olmanız gereksiz.
@Gamerüs Vücuttan çok kafa SAR değeri önemlidir. 2.0 altında olan cihazlarda sıkıntı olmaz. Bu kadar insanı etkileyen değerler olsaydı bunların üretimi engellenirdi. Gece gündüz evlerinizdeki modemlerden gelen radyasyona maruz kalıyorsunuz ama onlara nedense sesiniz çıkmıyor.