Samsung Galaxy A10s Power butonu yok

AliW77

Decapat
Katılım
18 Mart 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumda Power butonu yok ve kökten kapandı şarjı Full ama Power butonu olmadığı için basılı tutup açamıyorum. Kökten kapanmadan önce şazra tak çıkar yaptım da açılıyordu be telofonu nasıl açabilirim bilen var mı? (model Samsung Galaxy A10s)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınıza internetten Minimal Adb And Fastboot'u indiriyorsunuz ve adb.exe dosyasını açıyorsunuz. Oraya "adb devices" yazın eğer cihazınız görünüyor ise "adb reboot" yazın cihazınız açılacaktır.
Ya da güç tuşunun olduğu yere kürdan sokun :D.
 
Bilgisayarınıza internetten Minimal ADB And Fastboot'u indiriyorsunuz ve adb.exe dosyasını açıyorsunuz. Oraya "ADB devices" yazın eğer cihazınız görünüyor ise "ADB reboot" yazın cihazınız açılacaktır.
Ya da güç tuşunun olduğu yere kürdan sokun :D.

2 side olmuyor kanki bir ara tarakla açıyordum teli o kısmı bozuldu oda olmuyor ADB içinde USB debugging açık olması lazım benim telde kapalı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı