Samsung Galaxy A12 şifremi unuttum

• Konuyu başlatan Dnoir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.682

Dnoir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB
Intel i3-10100F
MSI PRO H410M-B Intel H410
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz
Arkadaşlar kardeşim telefonunun şifresini unutmuş çok fazla denediği için kitlenmiş telefon hard reset atmaya çalıştığımız zaman telefonun kapanması için şifre istiyor uzaktan açmak içinde Samsung Account istiyor. Problem şu ki onun da şifresini bilmiyor dımdızlak kaldı ortada telefonun herhangi bir yerinde iğneyle sıfırlamak için tuş falan bulunuyor mu? Çünkü telefona erişimimiz hiçbir şekilde yok.

Edit: Ya da telefonu sıfırlamak için başka yol var mı?

PC de uygulamalari var ama bence hard reset atma videosu izle onu yap cok ugrastirir ama cok onemliyse YouTube'da videolari var oyle yaparsin link birakirdim ama şu an okuldayim sen bulursun. Biraz arastirma ile.

PC de uygulamalari var ama bence hard reset atma videosu izle onu yap cok ugrastirir ama cok onemliyse YouTube'da videolari var oyle yaparsin link birakirdim ama şu an okuldayim sen bulursun. Biraz arastirma ile.
Hard reset atmak için telefonu kapatmak gerekiyor ama telefonu kapatamıyoruz çünkü kapatmak için de şifre istiyor hocam uygulama ismi verebilirsen ordan deneyerek yapmaya çalışırım.

Hard reset atmak için telefonu kapatmak gerekiyor ama telefonu kapatamıyoruz çünkü kapatmak için de şifre istiyor hocam uygulama ismi verebilirsen oradan deneyerek yapmaya çalışırım.

Şu an hatirlayamadim eve gittigimde kimse yazmamis ise yardim ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunu izledim işe yarar gibi.

Öncelikle cihazdakı Google hesabını kurtarın daha sonra Samsung Account kurtarıp cihazı öyle sıfırlama işlemi yapın. Yoksa cihaz kilitlenir. Wi-Fi açılabiliyorsa tlefondan telefonumu bul üzerinden ekran kilidi açma eylemini de yapmayı deneyebilirisiniz.

Arkadaşlar kardeşim telefonunun şifresini unutmuş çok fazla denediği için kitlenmiş telefon hard reset atmaya çalıştığımız zaman telefonun kapanması için şifre istiyor uzaktan açmak içinde Samsung Account istiyor. Problem şu ki onun da şifresini bilmiyor dımdızlak kaldı ortada telefonun herhangi bir yerinde iğneyle sıfırlamak için tuş falan bulunuyor mu? Çünkü telefona erişimimiz hiçbir şekilde yok.

Edit: Ya da telefonu sıfırlamak için başka yol var mı?

Ben 3 tuşa aynı anda bir süre basınca telefon kapanmıştı Samsung'da şifre girmeden telefon kapanmıyor zaten.

Ben 3 tuşa aynı anda bir süre basınca telefon kapanmıştı Samsung'da şifre girmeden telefon kapanmıyor zaten.

Kapandiysa UC tusa basarak acin hard reset atin YouTube'da videolari var. 2 dakika surer en fazla.

Telefonu yazılımla sıfırladık arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı