Samsung Galaxy A13 alınır mı?

Bütçe
6000-7000
Eğer fiyat yükselirse Note 10S alabilirsiniz. Memnun eder.
Redmi Note 10S alınır.
Değerlendirelim hocam. O modelin üniversite öğrencilerine vergisiz satılabilme ihtimali dolaşıyordu sosyal medyada, netleşince belki o şekilde alırız.

Şu an kullandığım telefon o. Şu anlık bir sıkıntısını görmedim, 2 senedir kullanıyorum.
Çok ısınma, arayüzde kasma veya stabil olmama gibi durumlarla karşılaştınız mı hocam?

Aslında bu M14 de hoşuma gitti. A23 ile hangi belirgin farkları var? Tahmini olarak hangisi daha uzun ömürlü olur?

Sonuçta bu cihazlar low end kategorisinde değerlendiriliyor, oyun beklentin yoksa günlük kullanım için yeterli olur birkaç sene için.
Oyun beklentim yok hocam. Bir süreliğine ders amaçlı kullanıp videolar ve görüşme için kullanacağım, sonrasında bu telefonu muhtemelen babam kullanır.

@CristianoRonaldo30 hocam, Note 9S'e bulaşmasam daha iyi, 2 aydır kafamı çok ağrıtıyor.

Exynos 850'li olan model bu, kesinlikle alınmaz.

Yerinde olsam M14 alır geçerdim. Alternatif olarak 10S düşün.

Yerinde olsam M14 alır geçerdim. Alternatif olarak 10S düşün.
Muhtemelen öyle yapacağım.

Anladım hocam. Peki M14 ve A23 hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangisi neden daha iyi olur?

Anladım hocam. Peki M14 ve A23 hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangisi neden daha iyi olur?
M14'te, M23'te de yaptıkları kötü bir şeyi yapmışlar. Fiyatına göre mükemmel bir işlemci var ama 4 GB RAM olunca çoklu uygulama kullanımında sıkıntı oluyor, cihaz RAM dolmasın diye arkadaki uygulamaları kapatıyor.
A23'ü geçelim, yine 4 GB RAM var. Hem de M14'ten daha güçsüz bir işlemci mevcut. 6-128'lik A23 fiyatına Note 10S 8-128 var, o daha iyi.

Aslında bu M14 de hoşuma gitti. A23 ile hangi belirgin farkları var? Tahmini olarak hangisi daha uzun ömürlü olur?
Oyun beklentim yok hocam. Bir süreliğine ders amaçlı kullanıp videolar ve görüşme için kullanacağım, sonrasında bu telefonu muhtemelen babam kullanır.
Bariz işlemci farkı var ancak bu cihazlar uzun süreli kullanıma müsait değil, zaman içerisinde RAM ve işlemcisi yetersiz gelmeye başlar, düzgün şekilde en fazla 2-3 sene kullanılır.

Bir süre sonra çoklu uygulama kullanımında sorun yaşayabilirsin, bu ihtimalin farkında olarak cihazları al.

Tamam.

Doğru söylüyorsunuz aslında 4 GB RAM az. O zaman arkada açık uygulama pek bırakmayız. Zaten ben pek kullanmayacağım, kısa sürede babama geçecek. Onun da pek beklentisi olmuyor, şarjı iyi gitse, ara yüzüne kasma/donma olmasa, ortalama da bir kamerası olsa yeter. 2 hafta öncesine kadar çıktığı yıldan bu zamana J7 Prime kullanıyordu, yaklaşık 6-7 yıldır.

Note 10S 8-128 var, o daha iyi.
Hocam şu an 8 bin TL yazıyor Epey'de. Bir de MediaTek işlemcisi olduğunu yazmışlar. Detaylı araştırmamıştım ama bu marka hakkında çok ısınıyor daha çabuk bozuluyor gibisinden yorumlar okumuştum 2 sene önce. Siz ne düşünüyorsunuz?

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…