Samsung Galaxy A15 Knox sayacı artmış

supersu1999

Hectopat
Yer
Bursa Osmangazi yunuseli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500
Arkadaşlar telefonum ne TWRP ne de root yüzü gördü. İnanın hiçbir şey yapmadım. Telefonum bir ara brick olmuştu o da kardeşim yüzünden. Bir oyun yüklemiş telefona telefon sürekli download moda giriyordu. Odin'den stock ROM yükledim ama bankacılık uygulamaları, Netflix, Samsung health falan kullanamıyorum. İşletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi yazıyor. Bootloader kilidi açık nasıl çözebilirim? Telefonum Galaxy A15 SM-A155F

Arkadaşlar telefonum ne TWRP ne de root yüzü gördü. İnanın hiçbir şey yapmadım. Telefonum bir ara brick olmuştu o da kardeşim yüzünden. Bir oyun yüklemiş telefona telefon sürekli download moda giriyordu. Odin'den stock ROM yükledim ama bankacılık uygulamaları, Netflix, Samsung health falan kullanamıyorum. İşletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi yazıyor. Bootloader kilidi açık nasıl çözebilirim? Telefonum Galaxy A15 SM-A155F

Bootloader kilidi kapatmayı deneyin. Knox sayacınıza bakın derim.

Anakart değişmeden düzelmiyor diye biliyorum keşke kendi servisine gonderseydiniz.

Bootloader kilidini kapadım. Şu an sıfırlandı telefon kendi uygulamalarını yüklüyor ayarlara girdim güncellemeyi denedim güncellemeler denetleniyor diyor galiba düzelttim sonucu yazarım teşekkürler.

Maalesef Knox sayacı artmış yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı