Samsung Galaxy A15 vs Samsung Galaxy M15 5G

Belgarath

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle annem için alacağım telefonu, oyun gibi kriterler söz konusu değil. Samsung Galaxy A15 4 GB olanı Amazon'da indirim de 5.000 TL civarına geliyor. Samsung Galaxy M15 5G ise 7.000 TL civarı. Hazır indirimdeyken A15 mi almalıyım, yoksa 2.000 TL ekleyip M15 5G'yi almaya değer mi? Sizce hangisini anneme alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
A serisi orta segment, m serisi giriş segment. A serisi tercih edin hem de fiyatı beleş şu an.

Peki sence internetten mi alayım Teknosa falan mı yoksa bayiiden mi?

Amazon'da 4 bin küsur olan yurt dışından geliyor istesen de alamazsın. İkisini de kullanmış birisi olarak 4 GB RAM'li cihaz almayın. En kötü 6 GB olsun. Şu an A15 modelinin 8/256 versiyonunu kullanıyorum. Kamera hariç hiçbir sorunum yok.

Amazon'da 4 bin küsur olan yurt dışından geliyor istesen de alamazsın. İkisini de kullanmış birisi olarak 4 GB RAM'li cihaz almayın. En kötü 6 GB olsun. Şu an A15 modelinin 8/256 versiyonunu kullanıyorum. Kamera hariç hiçbir sorunum yok.
4.955,38 TL'ye az önce Amazon'dan sipariş verdim. 4 GB ama fiyatı çok cazip geldi. Neden istesen de alamazsın dediniz anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı