Samsung Galaxy A16 vs S21 FE

player2819

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 2. el S21 FE (exynoss) mi almalıyım? (9000TL) yoksa Galaxy A16 mı almalıyım? (7000TL) normalde S21 FE tabii ki daha güçlü ama ısınma ve bataryanın çabuk bitmesi gibi dezavantajları var. Sadece bu iki cihazdan birini seçmeliyim. Biliyorsunuz yeni, her zaman daha iyidir. Yoğun şekilde YouTube'a ve internete giriyorum oyun oynamıyorum. Hangisini almalıyım?

S21FE için yorumum yok fakat geçen ay annem için A16 aldım. Bataryası güzel, günlük kullanımda üzmüyor gibi duruyor. Oyun falan oynanmadığı için pek ısınma problemi de yaşamıyor.

Oyun oynamayacaksanız A16 daha iyi olur zaten dediğiniz gibi ısınan bir telefon insanı bıktırıyor. Yeni her zaman daha iyi olmayabiliyor ama bu seçenekler arasında A16 daha katlanılabilir diyebiliriz bence. Şöyle bir A26 falan olsa daha güzel olurdu tabii ya da ikinci ele yönelmek isteseniz falan.

S21 FE modelinde ısınma ve batarya sorunu var. Gündelik olarak kullanmayı planlıyorsan A16 işinizi görecektir.

2 senedir S21FE kullanıyorum, alma. Ben memnunum ama ısınması can sıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE'nin sorunları 2 misli olsa da A16 alınmaz.
A56 falan olsa belki ancak A16 çok çok düşük bir model, kasmalar donmaları ilk günden tadarsınız ben söyleyeyim, ısınma sorunları falan olsa da S21 FE katlar geçer A16'yı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…