Techh Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 934 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ekzosfer 17 Mart 2020 #11 Sylveon dedi: Note 7 değil Redmi 7 modeli yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Düzelttim. Teşekkür ederim. İkna etme uğraşlarım sonucunda Xiaomi Redmi 7 modelinin siparişini verdik. Hepinize yorumları için tekrardan teşekkür ediyorum.
Sylveon dedi: Note 7 değil Redmi 7 modeli yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Düzelttim. Teşekkür ederim. İkna etme uğraşlarım sonucunda Xiaomi Redmi 7 modelinin siparişini verdik. Hepinize yorumları için tekrardan teşekkür ediyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 17 Mart 2020 #12 Techh dedi: Düzelttim. Teşekkür ederim. İkna etme uğraşlarım sonucunda Xiaomi Redmi 7 modelinin siparişini verdik. Hepinize yorumları için tekrardan teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım 16 GB hafıza sorun çıkarmaz gerçi bu bu bütçede 32 GB hafıza yok sanırım hayırlı olsun.
Techh dedi: Düzelttim. Teşekkür ederim. İkna etme uğraşlarım sonucunda Xiaomi Redmi 7 modelinin siparişini verdik. Hepinize yorumları için tekrardan teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım 16 GB hafıza sorun çıkarmaz gerçi bu bu bütçede 32 GB hafıza yok sanırım hayırlı olsun.
Techh Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 934 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ekzosfer 17 Mart 2020 #13 Sylveon dedi: Umarım 16 GB hafıza sorun çıkarmaz gerçi bu bu bütçede 32 GB hafıza yok sanırım hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bende bu bütçede 32 GB modeme rastlamadım. Çıkaracağını pek sanmıyorum. Teşekkür ederim.
Sylveon dedi: Umarım 16 GB hafıza sorun çıkarmaz gerçi bu bu bütçede 32 GB hafıza yok sanırım hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bende bu bütçede 32 GB modeme rastlamadım. Çıkaracağını pek sanmıyorum. Teşekkür ederim.