Custom ROM Samsung Galaxy A20 nasıl root atılır?

Ben söyleyeceğim sana. İlk önce geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini ve USB hata ayıklamayı aç.
İkiside açık. TWRP dosyası için biraz baktım. Benim cihazım için U7 ve U9 olarak iki farklı dosya var. U numarasını nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleme:
gsmturkey sitesinde biri sormuş kendi model numarasına göre onunki u9 muş ama ben hiçbir şekilde u numarası nerede yazar nasıl öğrenilir bulamadım. Muhtemelen benimkinde eğer öyle birşey varsa u7 dir. TWRP dosyasını hangi siteden indirmeliyim.

+
TWRP sitesinde A20'nin tek bir dosyası varmış boşu boşuna zaman kaybı oldu. Gerek yokmuş u numarasına.

Son düzenleme:

Verdiğim link resmi TWRP sitesi. Telefonu kapatın, ses kısma ile güç tuşuna basılı tutun. Bir ekran gelecek. Ses açma tuşuna basın. Bilgisayara bunları indirin;

ZIP dosyasını klasöre çıkarın. İçindeki exe dosyasını çalıştırın. Telefonu bilgisayara bağlayın. Odin programı açıldıysa AP kısmına indirdiğiniz tar dosyasını seçin. Start deyin. Pass deyince TWRP yüklenmiştir.

ses kısma + güç tuşu çalışmadı. ses açma + güç tuşu denediğimde android recovery menüsü açıldı. Menüde ses tuşlarıyla yukarı aşağı seçeneği var. Telefonu bilgisayara bağlayıp dediğiniz adımları uygulamamda bir sorun olmaz değil mi?

Yine deneyin. OEM kilidini açtığınızda emin olun.

Yine deneyin. OEM kilidini açtığınızda emin olun.
Hiç bir şekilde ses kısma + güç kombinasyonu işe yaramıyor. Hatta basılığı tutmaya devam ettiğimde titreyip açılma ekranı tekrar tekrar geliyor.

Odin ile Magisk.ZIP anında flaşlanabiliyor mu? Doğru mu anladım? Çünkü ben önce TWRP.tar yükleyip sonra TWRP-a20.img yükledikten sonra TWRP'den kurdum magis'ki. 2 yıl geçti neredeyse ve hiç sorunum yok. Sadece TWRP yüklemeye gerek kalmadan yapıldığını bilmiyorum. Eğer doğru anladıysam.

Evet.

Hiçbir şekilde ses kısma + güç kombinasyonu işe yaramıyor. Hatta basılığı tutmaya devam ettiğimde titreyip açılma ekranı tekrar tekrar geliyor.

Recovery menüde Bootloader gibi bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…