Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Telefonum çok yavaşladı bunun icin ROM arıyorum performansı arttıran önerilerinizi bekliyorum.
Çeto Kilopat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #2 Hocam. Samsung Galaxy A20 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A20's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Buraya göz atabilirsin birçok seçenek var hepsi de rahatlatır telefonu One UI sonrası.
Hocam. Samsung Galaxy A20 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A20's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Buraya göz atabilirsin birçok seçenek var hepsi de rahatlatır telefonu One UI sonrası.
Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #3 Çeto dedi: Hocam. Samsung Galaxy A20 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A20's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Buraya göz atabilirsin birçok seçenek var hepsi de rahatlatır telefonu One UI sonrası. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaş LineageOS önermişti sizce benim cihaz uyumlu mudur?
Çeto dedi: Hocam. Samsung Galaxy A20 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A20's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Buraya göz atabilirsin birçok seçenek var hepsi de rahatlatır telefonu One UI sonrası. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaş LineageOS önermişti sizce benim cihaz uyumlu mudur?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Aralık 2023 #4 GSI ROM olarak crDroid önerebilirim.
Çeto Kilopat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #5 Bilgiccccc dedi: Hocam bir arkadaş LineageOS önermişti sizce benim cihaz uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Mevcut ustam ama eski sürümleri var yanlışım yoksa başka ROM'lara da göz atabilirsin
Bilgiccccc dedi: Hocam bir arkadaş LineageOS önermişti sizce benim cihaz uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Mevcut ustam ama eski sürümleri var yanlışım yoksa başka ROM'lara da göz atabilirsin
Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #6 Heribert Yavuz dedi: GSI ROM olarak crDroid önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben crDroid sitesinde A20'yi bulamadım hocam link atabilir misiniz?
Heribert Yavuz dedi: GSI ROM olarak crDroid önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben crDroid sitesinde A20'yi bulamadım hocam link atabilir misiniz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Aralık 2023 #7 Bilgiccccc dedi: Ben crDroid sitesinde A20'yi bulamadım hocam link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GSI ROM olarak demiştim. Releases · naz664/crDroid_gsi Script and patches for building PHH-Treble based crDroid GSI - naz664/crDroid_gsi github.com
Bilgiccccc dedi: Ben crDroid sitesinde A20'yi bulamadım hocam link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GSI ROM olarak demiştim. Releases · naz664/crDroid_gsi Script and patches for building PHH-Treble based crDroid GSI - naz664/crDroid_gsi github.com