mahmutfenasiözdemir Decapat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Mayıs 2021 #2 Hocam taktığınız batarya yan sanayi mi? Artı 0 Eksi
T TheBigLemonHD Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 413 Çözümler 4 Yer Denizli 21 Mayıs 2021 #3 Taktığınız batarya ve adaptörünüz orijinal mi? Artı 0 Eksi
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Mayıs 2021 #4 ahmetdebruyne dedi: Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden? Genişletmek için tıkla... Tam kapatıp sarja takın. Arka planda çalışan bir program sarj hızını etkileyebilir. Bu arada bataryanın kalitesi de etkileyebilir. Artı 0 Eksi
ahmetdebruyne dedi: Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden? Genişletmek için tıkla... Tam kapatıp sarja takın. Arka planda çalışan bir program sarj hızını etkileyebilir. Bu arada bataryanın kalitesi de etkileyebilir.
Tahak3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 ahmetdebruyne dedi: Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden? Genişletmek için tıkla... Bitmiş bataryamı takdırdınız? Artı 0 Eksi
ahmetdebruyne dedi: Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden? Genişletmek için tıkla... Bitmiş bataryamı takdırdınız?
KS KS mahmutfenasiözdemir Decapat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #6 crysis001 dedi: Bitmiş bataryamı takdırdınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Ryze57 dedi: Tam kapatıp sarja takın. Arka planda çalışan bir program sarj hızını etkileyebilir. Bu arada bataryanın kalitesi de etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Hep öyle yapıyorum hocam. TheBigLemonHD dedi: Taktığınız batarya ve adaptörünüz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Adaptör orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
crysis001 dedi: Bitmiş bataryamı takdırdınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Ryze57 dedi: Tam kapatıp sarja takın. Arka planda çalışan bir program sarj hızını etkileyebilir. Bu arada bataryanın kalitesi de etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... Hep öyle yapıyorum hocam. TheBigLemonHD dedi: Taktığınız batarya ve adaptörünüz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Adaptör orijinal.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Mayıs 2021 #7 O zaman şüpheli batarya, aldığınız modelin resmi veya linki varsa atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS mahmutfenasiözdemir Decapat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #8 Quantum9 dedi: O zaman şüpheli batarya, aldığınız modelin resmi veya linki varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Telefon SG A20 arka taraf açılmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: O zaman şüpheli batarya, aldığınız modelin resmi veya linki varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Telefon SG A20 arka taraf açılmiyor.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Mayıs 2021 #9 ahmetdebruyne dedi: Telefon SG A20 arka taraf açılmiyor. Genişletmek için tıkla... Yok yani batarya modelini veya bataryanın resmi varsa elinizde falan diye dedim. Artı 0 Eksi
ahmetdebruyne dedi: Telefon SG A20 arka taraf açılmiyor. Genişletmek için tıkla... Yok yani batarya modelini veya bataryanın resmi varsa elinizde falan diye dedim.
KS KS mahmutfenasiözdemir Decapat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #10 Quantum9 dedi: Yok yani batarya modelini veya bataryanın resmi varsa elinizde falan diye dedim. Genişletmek için tıkla... Görmedim ki. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Yok yani batarya modelini veya bataryanın resmi varsa elinizde falan diye dedim. Genişletmek için tıkla... Görmedim ki.