mahmutfenasiözdemir Decapat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy A20 kullanıyorum bataryayi yeni degistirdim. Telefonu kullanirken şarj yavaş ekran kapaliyken acayip hizli gidiyor. Tuvalete gidiyorum 10 dakikada %20 gidiyor. Akşam yatarken şarj 60 iken kapatip yatarsam sabah 0 oluyor %70'in ustunde takarsam hiç gitmiyor. Ve telefonu sallayınca batarya acayip sallanıyor neden?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Mayıs 2021 #11 Böyle yorum yapmak çok zor. Yanlış yönlendirmekte istemeyiz. Fakat takılan batarya kaynaklı gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Böyle yorum yapmak çok zor. Yanlış yönlendirmekte istemeyiz. Fakat takılan batarya kaynaklı gibi duruyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #12 Batarya veya arka plan uygulaması ile ilgili olabilir. Kullanmadığınız uygulamaları derin uyku moduna almanızı ve tam dolum yapmayı denemenizi öneriyorum. Denerseniz bişey kaybetmeyeceksiniz sonucunda. Artı 0 Eksi
Batarya veya arka plan uygulaması ile ilgili olabilir. Kullanmadığınız uygulamaları derin uyku moduna almanızı ve tam dolum yapmayı denemenizi öneriyorum. Denerseniz bişey kaybetmeyeceksiniz sonucunda.