quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 10 Nisan 2024 #1 A23 telefonum için orijinal veya güçlendirilmiş batarya arıyorum. Sanırım Deji diye geçiyor, acaba nereden bulabilirim? Deji bataryalar alınır mı?
A23 telefonum için orijinal veya güçlendirilmiş batarya arıyorum. Sanırım Deji diye geçiyor, acaba nereden bulabilirim? Deji bataryalar alınır mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Nisan 2024 #2 Alınır. Varsa da servis orijinali alabilirsiniz.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 10 Nisan 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Alınır. Varsa da servis orijinali alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dejiler daha iyi sanırım doğrumu hocam? A23 için batarya yok ama whatsapp üzerinden yazdım belki uydururuz bişeyler. @Heribert Yavuz Hocam deji bataryalarda a23 uyumlu yokmuş, acaba deji gibi orjinalinden daha iyi bir batarya seçeneğimiz varmı? Son düzenleme: 10 Nisan 2024
Heribert Yavuz dedi: Alınır. Varsa da servis orijinali alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dejiler daha iyi sanırım doğrumu hocam? A23 için batarya yok ama whatsapp üzerinden yazdım belki uydururuz bişeyler. @Heribert Yavuz Hocam deji bataryalarda a23 uyumlu yokmuş, acaba deji gibi orjinalinden daha iyi bir batarya seçeneğimiz varmı?