Samsung Galaxy A24 alınır mı?

Snmdnz

Decapat
Katılım
3 Temmuz 2022
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bu hafta içerisinde Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle 9499 TL'ye M34 almayı planlıyordum fakat tam alacağım zaman kampanyayı bitirdiler. Bu güne kadar bekledim belki yine fiyatı düşer diye ama düşmedi. Sorum şu: Yılbaşından sonra belki kampanya yaparlar ya da fiyat anlık düşer de alırım diye beklemeli miyim, yoksa yılbaşına girmeden A24 alınır mı?
 
M34’ü beklemeyin, Realme 9 Pro tercih edin. SoC bir nebze daha güçsüz ancak kamerası bariz daha iyi, M34’te 1/2.76” JN1 varken, 9 Pro’da 1/2” OV64B var ve ikisi de tetrapixel, ışık alma hassasiyetinde bu bakımdan bir fark olmayacak, boyut farkındaki üstünlük %100 geçerli kısacası.

Eğer oyun oynamıyorsanız SoC farkını görmezsiniz (PUBG gibi hafif oyunlarda anlamazsınız) ancak kamera farkını epey hissedersiniz.
 
M34'ü beklemeyin, Realme 9 Pro tercih edin. SoC bir nebze daha güçsüz ancak kamerası bariz daha iyi, M34'te 1/2.76” JN1 varken, 9 Pro'da 1/2” OV64b var ve ikisi de tetrapixel, ışık alma hassasiyetinde bu bakımdan bir fark olmayacak, boyut farkındaki üstünlük %100 geçerli kısacası.

Eğer oyun oynamıyorsanız SoC farkını görmezsiniz (PUBG gibi hafif oyunlarda anlamazsınız) ancak kamera farkını epey hissedersiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim ama güncelleme ve güvenlik desteğinden dolayı Samsung almaya daha sıcak bakıyorum.

A24 8-8.5k üzerinde alınmaz. Farklı cihazların indirimlerini takip etmeni öneririm.
Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimiyle beraber 8.449 tlye satılıyor. Vergi indiriminden de yararlanacağım bu sayede iyi bir fiyata geliyor. Yanlış mıyım?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı