- Makaleler
- 1
Bugün telefon cebimdeyken yanlışlıkla denize girdim. Telefon max 10-15 saniye suyun içinde kalmıştır. Sonra hemen çıkardım havluyla kuruladım sonra direkt kapattım. Aradan bir 30dk geçtikten sonra açtım telefonu sorun yoktu çalışıyordu. Sonra kamera çalışıyor mu diye baktım açıldı en başta sonra birden durdu kamera uygulaması sonrasında bir 15-20dk sonra dokunmatik ekran da gitti. Şu an telefon çalışıyor ekran çalışıyor aramalar falan düşüyor bir sıkıntı yok ama dokunmatik ekranı ve kamerada sorun var. Zaten kamera camları buğulu. Sokette de galiba sorun var şarj etmeyi denedim bir 7 saat bir 1 saat gözüküyordu. Şimdi de 6 saattir pirinçte duruyor. Pirince koymadan önce ekran da açılmıyordu sonra ekran açılmaya başladı.
Ne yapmam gerekiyor? Direkt servise götürsem zaten büyük ihtimalle kamera ekran soket derken telefon fiyatı kadar tamir ücreti gelecek. İnternette 1-2 arkadaşa da aynısı olmuş telefonun içini açıp güzelce kurulamışlar ardından geçmiş. Tanıdık bir telefoncu var ona mı emanet etsem bilemedim.
Ne yapmam gerekiyor? Direkt servise götürsem zaten büyük ihtimalle kamera ekran soket derken telefon fiyatı kadar tamir ücreti gelecek. İnternette 1-2 arkadaşa da aynısı olmuş telefonun içini açıp güzelce kurulamışlar ardından geçmiş. Tanıdık bir telefoncu var ona mı emanet etsem bilemedim.
Son düzenleme: