Samsung Galaxy A25 vs Oppo A60

mustafasavran

Hectopat
Merhaba,
Babama yeni telefon alacağız bu ikisi arasında kaldık. Gündelik işleri görecek, şarjın uzun süre gitmesi, uzun süreler kullanması ve kasma donma olmaması önemli. A60 9K civarında A25 ise 11k ya alınabiliyor. Sizce 2K daha fazla verip A25 mi alınmalı yoksa A60 da işini görür mü?

Eğer biraz daha çıkabilirseniz Nothing Phone 1 önerebilirim. Çıkamazsanız 2 telefon arasından A25 alırdım fakat 6 GB RAM ne kadar götürür bilemiyorum.

Eğer biraz daha çıkabilirseniz Nothing Phone 1 önerebilirim. Çıkamazsanız 2 telefon arasından A25 alırdım fakat 6 GB RAM ne kadar götürür bilemiyorum.
Evet o da kafamı karıştırdı Nothing Phone 1 duymadığım bir telefon onu da araştıracağım sanırım 12k ya çıkabilirim sizce uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı bu telefon?

Kesinlikle aradaki fiyat farkına değer, A25 alın.
Teşekkürler, Nothing Phone 1 hakkında bir görüşünüz var mı?

Evet o da kafamı karıştırdı Nothing Phone 1 duymadığım bir telefon onu da araştıracağım sanırım 12k ya çıkabilirim sizce uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı bu telefon?

Önerdiğim bir cihaz, a35'den daha iyidir. ama babanız kullanacağından dolayı daha üstün kamera ve işlemci yerine daha uzun süre güncelleme desteği daha mantıklı gibi.

Evet o da kafamı karıştırdı Nothing Phone 1 duymadığım bir telefon onu da araştıracağım sanırım 12K ya çıkabilirim sizce uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı bu telefon?

Çok da yeni bir marka değil hocam aslında. 3 senelik bir firma. Yazılımları gayet iyi saf Android diyebiliriz. Yani içerisinde gereksiz hizmetler, uygulamalar vs yok. Ben de kullanıyorum Phone 1'i tek zayıf noktası bataryası diyebilirim fakat 60Hz güç tasarrufunda yine de 2 günü çıkartıyor. 120 Hz de 1 günü çıkarabiliyor. Kamerası A35'ten iyi. İşlemcisi de segmentinin üzerinde.

N

Nothing Phone F/P cihaz süper bir cihaz babanızı da götürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı