st4bil
Hectopat
Daha fazla
Merhaba iyi sosyaller hocalarım. Yaklaşık 1-1, 5 ay önce bir konu açmıştım telefon önerileri ile ilgiliydi Nothing Phone'a karar vermiştim fakat bugün sipariş vermek için girdim işte alacağım yere marka falan vermeyeyim reklam olur son bir kararla bir büyüğüme danışayım dedim. İşte anlattım dedim işte böyle böyle yeni bir marka kötü yorumları hiç rastlamadım neredeyse özellikleri de hoşuma gitti fiyatı da güzel ne dersin dedim işte. O da Samsung Galaxy A26 önerdi ve onu dinledim A26 sipariş verdim normalde daha önceden NP1 vermiştim iptal ettim işte tekrardan telefon almaya kalkıştım. Galaxy A26 önerdi aldım kullanan arkadaşlar var mı? 8 GB RAM 256 GB hafızası var bir de işlemcisi çok kafamı karıştırdı böyle pek ağır oyunlar oynamam. Exynos 1380 normal gündelik kullanın böyle ufak tefek oyun oynuyorum mesela Clash Royale falan PUBG gibi ağır oyunlar oynamıyorum. Önümdeki 2-3 yılda telefonu kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl idare eder mi? Bu süre zarfında üzer mi veya daha iyi bir tercih yapılabilir miydi?