Merhaba arkadaşlar...
Uzun süredir iPhone kullanıcısıyım. (Bayağı uzun bir süredir.)
Şuanda iPhone 6 sahibiyim ve telefonumdan şikayetçiyim.
7-8 aylık bir cihaz olmasına rağmen dokunmatiği arada sırada donan ve hardreset harici bir çözüm bırakmayan bir cihaz.
Ek olarak telefonumun görselliğini hiç sevmiyorum.
Hem çok büyük hemde iPhone değilde Samsung kullanıyor gibi hissediyorum.
Vodafone bayiinde A3'ü inceledim, tasarımı çok hoşuma gitti. İncelemelerini falanda okudum biraz ama hala kararsızım.
Sizce A3 almalı mıyım?
iPhone 6'nızı servise götürdünüz mü? Belki yazılımında veya donanımında bir sıkıntı vardır. iPhone 6'dan A3'e tasarım için geçmek saçma. Eğer telefon alacaksanız da amiral gemisi modellere bakın. Örneğin Z5,S6 vb.
Amiral gemisi bir telefondan giriş seviyesi bir telefona geçmek mantıklı değil. Kullandığın İphone 6 modelin de sorun var, garantiye gönder. A3'ün tek iyi noktası tasarım, donanım olarak ise kötü telefon. Bu yüzden sakın A3 almayın. Eğer telefon değiştirmeyi düşünüyorsan S6, S6 Edge Plus, NOTE 5, NOTE 4 ve G4 bu modellerden birini al.
Yorumlarınız için teşekkürler. Öncelikle garanti işiyle uğraşmaktan pek haz alan birisi değilim bu zamana kadar kaç tane elektronik eşya götürsemde yetkili servise hep aldığım cevap aynıydı.
Kullanıcı hatası, kullanıcı hatası...
Konuyla alakası olmayaraktan, geçtiğimiz ay Canon EOS650D model fotoğraf makinem arıza yaptı, garantiye gönderdim ve dedikleri şuydu: Sıvı teması olmuş anakartı yanmış. Arkadaşım diyorum cihaz 6 ay boyunca hiç çantasından çıkmadı, keza yağmurlu havada tek bir kare fotoğraf bile çekilmedi diyorum bana mısın demiyorlar...
Tasarıma gelince evet sadece tasarım için alıyorum ve şöyle bir gerçekte var akıllı telefonu sadece whatsapp için kullanıyorum.
Onun dışında bir ek kullanım amacı yok, alo ve whatsapp.
Önerileriniz için çok teşekkürler ama önerdiğiniz cihazların hepsi benim gözümde ele büyük gelen cihazlar. O yüzden A3'ü tercih ettim.
Açıkçası A3 hakkında merak ettiğim tek soruda şu; bu telefonda whatsapp ve ibb trafikten başka uygulama yüklü değilse kasabilecek bir telefon mudur. Çünkü sadece whatsapp ve ibb trafik yüklenecek bir cihaz.