Samsung Galaxy A3 çalışmıyor

velocityfifteen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefonumun teknik özellikleri:
Samsung Galaxy A3 (2017)
Android 8 (Oreo)
Bu telefonla video izlerken telefon elimden kaydı ve masaya çarptı (5 cm civarı bir yükseklik var). Telefon şuan hiçbir şekilde çalışmıyor (Açmayı, resetlemeyi, her tuşa basmayı denedim). Telefonumda nasıl bir problem olabilir? (Not: Telefon önceden rastgele yeniden başlıyordu.)

Pil bağlantı Flex'inde arıza olabilir mi çok saçma bir ihtimal ve kontrol etmesi de zor tabii ama ben pil değişirken fark ettim çok kolay çıkıyor bu soketler.

Çok ihtimal var. Anakart hasar almış olabilir, pil bağlantıları hasar görmüş olabilir, ekran bozulmuş ve aslında telefon açılsada ekran gelmiyor olabilir.

Pil bağlantı Flex'inde arıza olabilir mi çok saçma bir ihtimal ve kontrol etmesi de zor tabii ama ben pil değişirken fark ettim çok kolay çıkıyor bu soketler.
Anladım peki maliyeti ne kadardır?

Çok ihtimal var. Anakart hasar almış olabilir, pil bağlantıları hasar görmüş olabilir, ekran bozulmuş ve aslında telefon açılsada ekran gelmiyor olabilir.
Ekran bozuldu gibi gelmiyor bana çünkü sadece ekran olsa ses gelirdi şuan hiçbir şey yok.

Anladım peki maliyeti ne kadardır?

Ekran bozuldu gibi gelmiyor bana çünkü sadece ekran olsa ses gelirdi şu an hiçbir şey yok.

Maliyeti hakkında bir fikrim yok maalesef. Modellere göre değişkenlik olduğu için bir tahminde bulunamıyorum. Ayrıca bozulan parçanın ne olduğunu da bilmiyoruz.

Şimdi araştırdım anakart en az 400-450 lira. Batarya da 250 eder diye düşünüyorum. AMOLED ekrandan bahsetmeyeyim bile. Yani en az 300 lira masrafımız var.

En kötü yedek parça olarak satar S3 Neo alırım. Bu ekonomide yeni telefon almak çok zor.

Alakasız olacak ama S3 Neo'nun bildirim ışığı var mı? Seviyorum da ışıklı mışıklı görünce mutlu oluyorum 😁

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı