Samsung Galaxy A30 vs Xiaomi Redmi Note 7

Benim de durum aynı. Ancak A50 nin fiyatını haketmediğini düşünüyorum. A30 daha f/p gibi geliyor.
Biraz marka fanatikliği yapıyorum kusuruma bakmayın ama 12 yıldır samsung kullanıyorum. Daha bir kere tamirciye veya servise vermedim o yüzden samsung.

Benim de durum aynı. Ancak A50 nin fiyatını haketmediğini düşünüyorum. A30 daha f/p gibi geliyor.
iki telefonu çok incelemedim kız arkadaşıma a70 aldık memnun o ama onun telefon kullanması tabiki stabil ve sosyal medyadan öteye geçmiyor. Ama bana ihanet etmeyen markalara ihanet etmiyorum genelde.

Biraz marka fanatikliği yapıyorum kusuruma bakmayın ama 12 yıldır samsung kullanıyorum. Daha bir kere tamirciye veya servise vermedim o yüzden samsung.

Annem'de E5 var seneler önce aldık 900 küsür fiyatı ile hiç bir sorunu yok şuan.
Bende garantisiz cihaz aldım 8-9 ay oldu, sizin ve bizim kullanma tarzımızda hiç bir telefon sorun yaratacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…