Samsung Galaxy A31 alınır mı?

302322

Hectopat
Oyun oynamayacağım YouTube, Instagram, dizi izlemek gibi işlerde kullanacağım. Herhangi bir yere gittiğimde güzel fotoğraf çekmek için kullanacağım.

Pek tavsiye etmem Helio P65 çok iyi bir çip set değil, zaten bu çip seti Samsung dışında kullanan pek firma yok.

Bu fiyata çok daha iyileri var:

Soru 1-helio işlemciler gerçekten kötü mü?
Soru 2-super AMOLED ya da AMOLED ekranı Samsung dışında kullananlar neden az?

Soru 1-helio işlemciler gerçekten kötü mü?
Soru 2-super AMOLED ya da AMOLED ekranı Samsung dışında kullananlar neden az?
Soru 1 cevabı: Kötü değil fakat f/p denemez. Ben A31 kullanıyorum normalde M31 alacaktık fakat A31 benim her türlü ihtiyacımı karşılıyor.

Soru 2 cevabı: Bunu aslında pek kimse bilmiyor ama benim teorim bunu Samsung firmasının düşünmüş olduğu yönünde. (Sadece bir teori, linç atmayın .)

Poco X3 NFC gayet güzel bir seçim fakat A31 kadar sağlam değil bence. İkisi de güncelliğini koruyan telefonlardır, Redmi'ler de öyle.

Fakat ben Redmi'lerin de artık fiyatını haketmediğini düşünüyorum sebebi ise fiyatları. Redmi Note 9'un -sanırım Redmi Note 9S modeliydi- kamerasına toz kaçtığı söyleniyor diğerlerinde bu sorun var mı bilmem.

Eğer bu telefonları düşünmezseniz Huawei P40 Lite da güzel bir seçim olur fakat bataryası bu 3 marka ve modellerinki kadar iyi denemez. Bir diğer sorunu da Google servislerinin olmaması. Onun dışında kişiyi tatmin edebilir. Kişinin seçimine bağlı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…