Samsung Galaxy A32 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın.

Hocam, sorunuza gelirsek bende Redmi telefonlarını tavsiye etmiyorum yazılım konusunda berbat. Örnek vermek gerekirse 8 - 10 saat ekran süresi almam gerekirken 4 - 5 saat alıyorum ve arayüz kasması var.

Kanka Xiaomi sağ olsun 3 haftadır telefonum yok ve hâlâ da yok. Nedenini anlatiym Redmi Note 9 telefonum zaten sürekli kasıyordu donuyordu çok takmadım sonra bir anda telefonun uygulamlarındaki sembolleri yok oldu(yazılımsal hata), uygulama var dokununca açılıyor ama sembolü ismi vs yoktu. Neyse formatladım telefonu düzeldi ama baktım Gmail'e falan girmiyor(sunuclara bağlanılmakta hata oluştu hatası veriyor) IMEI'leri silinmiş. Gönderdik garantiye takas çıktı dendi üzerine biraz daha ekleyip Redmi Note 10 5G aldım. Bugün açtım IMEI'si var bu sefer ama aynı Gmail hatası falan devam ediyor güncelleme yapın düzelir falan dendi yaptım güncellemeyi bu sefer de Google Play project sertfikası olmadığı için (bildiğim kadarıyla Xiaomi'lerde yok) Google'a bağlı olan hiçbir şeye giremiyorum bir tek YouTube.

Yani kısacası çok yazılımsal hata var o yüzden önermem bir mi serisi iyi diye biliyorum onlarda biraz pahalı.
Konuyu hortlatmanız saçma olmuş bende telefon arayışındayım konu bakıyordum şimdi Realme 7 5k.

Kanka süresine bakmadım KB.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı