Samsung Galaxy A32 vs Redmi Note 10S

Yer
İstanbul
Genelde sosyal medyada takılır ve arada oyun oynarım, kamera çok önemli değil keza pil de öyle. Arayüzününde akıcı olması önemli benim için. Bu iki model arasında kaldım ancak, MIUI arayüzü beni alma konusunda tedirgin ediyor. Şuanda Xiaomi kullanıyorum ve arayüz baya buglı ve sıkıntılı. Ne almalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Orta segment Xiaomi'ler MIUI'dan dolayı insana eziyet çektiriyor. AOSP ROM vs. kullanmayı tercih etmiyorsan Samsung tercih etmeni tavsiye ederim

Sizde arayüzle ilgili bir sorun var mı? Galeride fotoğraf çoğalması gibi, ya da farklı olarak sensör sorunu vs.
6 7 ay oldu alalı. Şimdiye kadar arayüz konusunda sıkıntı yaşamadım. Karanlık temasında buglar var. Diğer türlü stabil telefon. Kamerasından memnun değilim.

Bende A32 düşünüyorum. Kamerasınında kötü olduğunu düşünmüyorum.
Samsung daha stabil bir arayüze sahip olduğunu düşünüyorum. Redmi 5 Plus kullanıcısı olarak.
Ekran olarak da super AMOLED olması beni almaya yönlendiren bir diğer etken olacak. Oyun oynamıyorum bende. Video, film, dizi, web tarayıcı gibi amaçlar ile kullanıyorum telefonu daha çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…