Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #21 copsayd dedi: Ne yaptın kanka özet geçer misin? Genişletmek için tıkla... Note 10S aldım. Memnunum cihazdan genel olarak, tek sıkıntısı arayüzünde bazı buglar var, klasik MIUI.
copsayd dedi: Ne yaptın kanka özet geçer misin? Genişletmek için tıkla... Note 10S aldım. Memnunum cihazdan genel olarak, tek sıkıntısı arayüzünde bazı buglar var, klasik MIUI.
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 23 Haziran 2022 #22 Rediph dedi: Note 10s aldım. Memnunum cihazdan genel olarak, tek sıkıntısı arayüzünde bazı buglar var, klasik MIUI. Genişletmek için tıkla... IMEI sıkıntısı ve çok fiyat farkı olmadan nereden alabilirim sence?
Rediph dedi: Note 10s aldım. Memnunum cihazdan genel olarak, tek sıkıntısı arayüzünde bazı buglar var, klasik MIUI. Genişletmek için tıkla... IMEI sıkıntısı ve çok fiyat farkı olmadan nereden alabilirim sence?
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #23 copsayd dedi: IMEI sıkıntısı ve çok fiyat farkı olmadan nereden alabilirim sence? Genişletmek için tıkla... Ben Hepsiburada'dan aldım Resmi TR Garantili olacak şekilde, açıkçası hiç bir fikrim yok.
copsayd dedi: IMEI sıkıntısı ve çok fiyat farkı olmadan nereden alabilirim sence? Genişletmek için tıkla... Ben Hepsiburada'dan aldım Resmi TR Garantili olacak şekilde, açıkçası hiç bir fikrim yok.