4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2022 #1 İlk olarak çoktan aldık. Sizce almak bir hata mıydı yoksa iyi bir telefon mu? Umarım iyi bir telefondur, yorumlarda falan genel olarak beğeniliyordu.
İlk olarak çoktan aldık. Sizce almak bir hata mıydı yoksa iyi bir telefon mu? Umarım iyi bir telefondur, yorumlarda falan genel olarak beğeniliyordu.
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 913 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 23 Ağustos 2022 #2 Hayırlı olsun, günümüz için gayet yeterli bir cihaz.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2022 #3 waieNNN dedi: Hayırlı olsun, günümüz için gayet yeterli bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Kronik bir sorun var mı?
waieNNN dedi: Hayırlı olsun, günümüz için gayet yeterli bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Kronik bir sorun var mı?
Stwart Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #4 499337 dedi: Kronik bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var daha 15 gun once aldim iade ettim. Telefonla konusurken ses kesilme ve kapanma sorunu var arastirdim ayni sorunu yaşayan bircok insan var.
499337 dedi: Kronik bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var daha 15 gun once aldim iade ettim. Telefonla konusurken ses kesilme ve kapanma sorunu var arastirdim ayni sorunu yaşayan bircok insan var.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #5 Hayırlı olsun, güzel cihaz.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2022 #6 Stwart dedi: Evet var daha 15 gun once aldim iade ettim. Telefonla konusurken ses kesilme ve kapanma sorunu var arastirdim ayni sorunu yaşayan bircok insan var. Genişletmek için tıkla... Ya, umarım sorun olmaz. Çünkü annemin çok hoşuna gitti cihaz. Cidden çok hoşuna gitti. Şuan stres oldum biraz. Ki bulabildiğimiz en iyisiydi genel olarak. Internetten almadık cünkü.
Stwart dedi: Evet var daha 15 gun once aldim iade ettim. Telefonla konusurken ses kesilme ve kapanma sorunu var arastirdim ayni sorunu yaşayan bircok insan var. Genişletmek için tıkla... Ya, umarım sorun olmaz. Çünkü annemin çok hoşuna gitti cihaz. Cidden çok hoşuna gitti. Şuan stres oldum biraz. Ki bulabildiğimiz en iyisiydi genel olarak. Internetten almadık cünkü.
Ayberk Gürfidan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 1.248 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 23 Ağustos 2022 #7 Stwart dedi: Evet var daha 15 gun once aldim iade ettim. Telefonla konusurken ses kesilme ve kapanma sorunu var arastirdim ayni sorunu yaşayan bircok insan var. Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum aynı cihazı bende öyle bir sorun yok hocam.
Stwart dedi: Evet var daha 15 gun once aldim iade ettim. Telefonla konusurken ses kesilme ve kapanma sorunu var arastirdim ayni sorunu yaşayan bircok insan var. Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum aynı cihazı bende öyle bir sorun yok hocam.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2022 #8 Ayberk Gürfidan dedi: Bende kullanıyorum aynı cihazı bende öyle bir sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır elinizde? Çok satan bir cihaz diye güvenerek aldım. Memnun musunuz? Annem kullanıcağı için stabil bir şey istedik. @Leon Dayı hocam bir bilginiz var mı? Merak ettim konuya göz atınca. (Yanlış anlamayın.) Son düzenleme: 23 Ağustos 2022
Ayberk Gürfidan dedi: Bende kullanıyorum aynı cihazı bende öyle bir sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır elinizde? Çok satan bir cihaz diye güvenerek aldım. Memnun musunuz? Annem kullanıcağı için stabil bir şey istedik. @Leon Dayı hocam bir bilginiz var mı? Merak ettim konuya göz atınca. (Yanlış anlamayın.)
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 23 Ağustos 2022 #9 499337 dedi: Ne zamandır elinizde? Çok satan bir cihaz diye güvenerek aldım. Memnun musunuz? Annem kullanıcağı için stabil bir şey istedik. @Leon Dayı hocam bir bilginiz var mı? Merak ettim konuya göz atınca. (Yanlış anlamayın.) Genişletmek için tıkla... Hocam orta derecede iyi denilebilir. Bütçeniz ne kadar?
499337 dedi: Ne zamandır elinizde? Çok satan bir cihaz diye güvenerek aldım. Memnun musunuz? Annem kullanıcağı için stabil bir şey istedik. @Leon Dayı hocam bir bilginiz var mı? Merak ettim konuya göz atınca. (Yanlış anlamayın.) Genişletmek için tıkla... Hocam orta derecede iyi denilebilir. Bütçeniz ne kadar?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2022 #10 Leon Dayı dedi: Hocam orta derecede iyi denilebilir. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam 7-8 civarıydı ve özellikle internetten istemedik. Baktığımızda en iyisi buydu. 6GB Sanal RAM falan varmış. İşlemci ekran falan fena değil. Oldukça iyi gibi.
Leon Dayı dedi: Hocam orta derecede iyi denilebilir. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam 7-8 civarıydı ve özellikle internetten istemedik. Baktığımızda en iyisi buydu. 6GB Sanal RAM falan varmış. İşlemci ekran falan fena değil. Oldukça iyi gibi.