Samsung Galaxy A34 alınır mı?

Merhaba hocam A34 kullanıyorum, pili çok gitmese de kamerasından çok memnunum performansı vb. de yi bence. S20FE istemiyorsanız bu bütçeye alınabilecek en iyi telefon 10-11

O zaman yapacak bir şey yok alınır. Düz kullanıcının fark edeceği çok bir fark yok sayılır. Çentiği çıkarsan aynı telefon sanabilirsin. A24 ve altına düşünce çok daha fazla fark ediyor.

Şimdi epey üzerinden karşılaştırma yaptım dediğiniz gibi çok fark yok aralarında.

Kredi kartıyla satın alıp mobil bankacılıktan akdi faiz ile sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Sanal POS'la yapılan işlemlere mobilden taksit yapılıyor.

Bu aralar faiz oranlarını biliyorsunuz 17-18 aşağısı tutmaz sanırım.

Şimdi epey üzerinden karşılaştırma yaptım dediğiniz gibi çok fark yok aralarında.

Bu aralar faiz oranlarını biliyorsunuz 17-18 aşağısı tutmaz sanırım.

12 taksit bazı bankalara var. Satıcının N11 falan olmadığını belirteyim. A34'te de vardır muhtemelen.

N11 de satıyormuş fiyat daha fazla ama taksit var onda da.

Şimdi baktım da ticariymiş, eğer tanıdık varsa şirket üstüne gösterip alabilirsin belki. Ya da alışveriş kredisi ile.

Alabiliyorsanız A54 alın, kasası bariz daha iyi A34'e nazaran.

Küçük bir detay :) = A34 ve A54'ün bataryası Çin üretimi iken, A24'ün bataryası Vietnam üretimi...
A24 ve aşağısı baya çöp telefonlara giriyor artık. A34 ve A54 alınır ama A24 ve altı yok. Parmak izi bile tuşta. A34 bir nevi A54'ün kırpılmış haliyken A24 ve altı farklı telefonlar gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı