A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Dostlar, fiyatı ve segmenti gereği daha iyisi yok diye biliyorum. Bu cihaz şu an alınır mı? Yoksa ileride düşer mi veya yükseler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Dostlar, fiyatı ve segmenti gereği daha iyisi yok diye biliyorum. Bu cihaz şu an alınır mı? Yoksa ileride düşer mi veya yükseler mi?
çaresiz1432 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Arseyus dedi: Dostlar, fiyatı ve segmenti gereği daha iyisi yok diye biliyorum. Bu cihaz şu an alınır mı? Yoksa ileride düşer mi veya yükseler mi? Genişletmek için tıkla... Ben alırdım ilerisini bilmem ama telefon iyi üst seviye telefonlarına bile taş çıkartır olduğu fiyat seviyelerinde iyisi yok özellikle amoled ekran + 120hz olması üst seviyeye taşıyor
Arseyus dedi: Dostlar, fiyatı ve segmenti gereği daha iyisi yok diye biliyorum. Bu cihaz şu an alınır mı? Yoksa ileride düşer mi veya yükseler mi? Genişletmek için tıkla... Ben alırdım ilerisini bilmem ama telefon iyi üst seviye telefonlarına bile taş çıkartır olduğu fiyat seviyelerinde iyisi yok özellikle amoled ekran + 120hz olması üst seviyeye taşıyor
litterairepensee Decapat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 3 gündür kullanıyorum (eski modelim A32) gerçekten Samsung A30 serisinde bu kadar mükemmel bir cihaz çıkarıyor almanı şiddetle tavsiye ederim.
3 gündür kullanıyorum (eski modelim A32) gerçekten Samsung A30 serisinde bu kadar mükemmel bir cihaz çıkarıyor almanı şiddetle tavsiye ederim.
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #4 litterairepensee dedi: 3 gündür kullanıyorum (eski modelim A32) gerçekten Samsung A30 serisinde bu kadar mükemmel bir cihaz çıkarıyor almanı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba aldım memnuniyetle kullanıyorum. Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu.
litterairepensee dedi: 3 gündür kullanıyorum (eski modelim A32) gerçekten Samsung A30 serisinde bu kadar mükemmel bir cihaz çıkarıyor almanı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba aldım memnuniyetle kullanıyorum. Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 26 Aralık 2023 #5 Arseyus dedi: Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu. Genişletmek için tıkla... A34 biraz takozdur, ufak ve ince Realme 10 var o fiyat bandında ya da A33 olabilirdi. Madem almışsınız cihazı hayırlı olsun.
Arseyus dedi: Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu. Genişletmek için tıkla... A34 biraz takozdur, ufak ve ince Realme 10 var o fiyat bandında ya da A33 olabilirdi. Madem almışsınız cihazı hayırlı olsun.
asels Kilopat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2.948 26 Aralık 2023 #6 Arseyus dedi: Merhaba aldım memnuniyetle kullanıyorum. Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu. Genişletmek için tıkla... Evet. Kaba olması dışında fiyatına göre çok iyi cihaz.
Arseyus dedi: Merhaba aldım memnuniyetle kullanıyorum. Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu. Genişletmek için tıkla... Evet. Kaba olması dışında fiyatına göre çok iyi cihaz.
litterairepensee Decapat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #7 Evet cihaz biraz kalın ve geniş ama A30 serisi içinde ki en güzel model diyebilirim. Arseyus dedi: Merhaba aldım memnuniyetle kullanıyorum. Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu. Genişletmek için tıkla...
Evet cihaz biraz kalın ve geniş ama A30 serisi içinde ki en güzel model diyebilirim. Arseyus dedi: Merhaba aldım memnuniyetle kullanıyorum. Cihaz biraz daha ufak ve ince olsaydı daha mükemmel olurdu. Genişletmek için tıkla...