LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.698 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #11 beratpinarr dedi: Gündüz gibi akıcı 60 FPS çekmiyor sanki bana da oyle geldi. Test etmek için beklemiştim zaten yoksa düşürmem o kadar. Genişletmek için tıkla... Emin0051 dedi: bir yakınıma aldım bende o telefondan düşük ışıkta kamerası biraz gecikme yapıyor mu sizdede Genişletmek için tıkla... Düşük ışıkta her kamera öyle yapar arkadaşlar profesyonel kamera olmadığı sürece veyahut amiral gemisi telefonların son modelleri olmadığı sürece
beratpinarr dedi: Gündüz gibi akıcı 60 FPS çekmiyor sanki bana da oyle geldi. Test etmek için beklemiştim zaten yoksa düşürmem o kadar. Genişletmek için tıkla... Emin0051 dedi: bir yakınıma aldım bende o telefondan düşük ışıkta kamerası biraz gecikme yapıyor mu sizdede Genişletmek için tıkla... Düşük ışıkta her kamera öyle yapar arkadaşlar profesyonel kamera olmadığı sürece veyahut amiral gemisi telefonların son modelleri olmadığı sürece
Emin0051 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #12 LuisB4y dedi: Düşük ışıkta her kamera öyle yapar arkadaşlar profesyonel kamera olmadığı sürece veyahut amiral gemisi telefonların son modelleri olmadığı sürece Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kamera bozuk sandım çok delay yapıyor düşük ışıkta
LuisB4y dedi: Düşük ışıkta her kamera öyle yapar arkadaşlar profesyonel kamera olmadığı sürece veyahut amiral gemisi telefonların son modelleri olmadığı sürece Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kamera bozuk sandım çok delay yapıyor düşük ışıkta
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.698 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #13 Emin0051 dedi: Teşekkür ederim kamera bozuk sandım çok delay yapıyor düşük ışıkta Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam zaten Mediamarkt gibi yerlerde görürsünüz ki kameralar çok iyi çeker aynı telefonu siz alınca o kadar iyi çekmez. Bunun nedeni tamamen ışıklandırma ne kadar ışık o kadar iyi fotoğraf kalitesi.
Emin0051 dedi: Teşekkür ederim kamera bozuk sandım çok delay yapıyor düşük ışıkta Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam zaten Mediamarkt gibi yerlerde görürsünüz ki kameralar çok iyi çeker aynı telefonu siz alınca o kadar iyi çekmez. Bunun nedeni tamamen ışıklandırma ne kadar ışık o kadar iyi fotoğraf kalitesi.