Samsung Galaxy A35 5G alınır mı?

Bütçe
13000

khalyy

Hectopat
Yer
İstanbul
Redmi Note 12 Pro 5G telefonumun bozulmasıyla beraber artık yeni telefonumda Samsung'a geçmeyi düşünüyorum sizce A35 5G alınır mı? Oyun falan oynamayacağım, kamera 12 Pro 5G seviyesinde olursa yeterli onun dışında batarya ve ekran konusunda A35 5G cihazına güveniyorum, 12 Pro 5G'in gerisinde kalmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 12 Pro 5G telefonumun bozulmasıyla beraber artık yeni telefonumda Samsung'a geçmeyi düşünüyorum sizce A35 5G alınır mı? Oyun falan oynamayacağım, kamera 12 Pro 5G seviyesinde olursa yeterli onun dışında batarya ve ekran konusunda A35 5G cihazına güveniyorum, 12 Pro 5G'in gerisinde kalmaz diye düşünüyorum.

A34 kullanıyorum ben 256 modelini 12500e almıştım A35 biraz daha iyi kesinlikle alınır.

A34 kullanıyorum ben 256 modelini 12500e almıştım A35 biraz daha iyi kesinlikle alınır.

Hocam arayüzde 120 Hz kullanımı ve uygulamaların kullanımı, açılışı akıcı mı? Yani sırf a serisi diye içindeki işlemcinin potansiyelini kullanmadığını söyleyenler var doğru mu? Yani kağıt üstündeki gibi iyi bir cihaz mı?

Hocam arayüzde 120 Hz kullanımı ve uygulamaların kullanımı, açılışı akıcı mı? Yani sırf a serisi diye içindeki işlemcinin potansiyelini kullanmadığını söyleyenler var doğru mu? Yani kağıt üstündeki gibi iyi bir cihaz mı?

Hocam kasma donma konusunda ben sorunsuz kullanıyorum telefonu yeniden başlattıktan sonra bir 2-3 dk kendine gelme süreci var çoğu Android'deki gibi orada kasıyor onun dışında kasma vs. yok batarya günü çıkartıyor.

A33 2. yıl kasmalar var seneye daha da artar root atarız artık. A serisi uzun süreli değil alırsan sürüm yükseltme o zaman korur performans.

Arkadaşlar servis, garanti, cihaz kalitesi olarak sorunlu bir seri ya da Samsung artık böyle bir firma olmayı seçti sanırım, başka bir konumda bu cihazla yaşadığım kronik sorunlu cihaz deneyimime bakabilirsiniz, yani biraz şansa bağlı cihazın kalitesi. Vermesi gerektiği performansı verseydi yerinde bir cihaz olabilirdi belki ama bana gelen ürün ve deneyim kalitesi kötü ısınma ve pilin hızlı bitmesi sorunu var, en çok da ısınma sorunu, telefonu açtığım anda en ufak kaydırma hareketinde hemen alev gibi oluyor hiçbir ağır işlem yapmıyorum ve telefonu 3 dakika kullanıyorum sıfırlamayı ve güncellemeyi denedim, arka planda ağır hiçbir şey yok ve güneşe falan maruz kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı