Samsung Galaxy A35 5G hızlı şarj olduğu nasıl anlaşılır?

Samsung telefonlar 25 watt adaptör destekliyor 1 saat içinde olması normal. Ancak gösterge değişikliği kablo, adaptör ya da bataryayla sorunu olabilir dedim.

Peki nasıl anlayabilirim telefon kapalıyken şarj olduğunda 2 tane şimşek işareti var. Aynı orijinal kabloya denediğimde.

Kablo takılırken ekranı kapat ve bir kere dokun orada şarj yazısında yazar.

Hocam yazı gene gidiyor.

Sıkıntı yoksadece yazı gidiyor kendisi hızlı bir şekilde şarj etmeye devam ediyor.

Evet hocam dediğiniz gibi telefonu Full kapalıyken şarj ettiğimde 2 tane şimşek işareti var.

Son düzenleme:
Merhaba. Acaba 0'dan 100'e normal şarj etmeyi denediniz mi? Ne kadar sürdü? Ben de yeni aldım da, biraz uzun geldi süresi.

O oluyor, normal.

Xiaomi kadar hızlı değil, ancak 35-50 dakika arası sürüyor. yüzden 20 lerden başlarsak, sıfıra düşürmeyi tavsiye etmesemde 1 saat, belki biraz geçebilir.

Merhaba. Bugün ilk kez denedim. Aynı model aynı şarj ile. Şarja bağlar bağlamaz süper hızlı ve 1saat 24 dk yazıyor. Sonra süper hızlı yazısı gidiyor. Şarj da tam 1saat 30dk.da doldu.

Bence iyiymiş. Ama ben de normal şarjdan memnun değilim. Bağlar bağlamaz 2saat 48 dk diyor ve onu da geçiyor.

Bu arada alalı 10 gün olacak ve hep 0 olunca ve 100e dek şarj ettim.

Konunuzun aynı telefon ve aynı şarj aleti ile denenmiş çözümü budur.

Son düzenleme:
Merhaba. Acaba 0'dan 100'e normal şarj etmeyi denediniz mi? Ne kadar sürdü? Ben de yeni aldım da, biraz uzun geldi süresi.

Hocam 1 saat 20 dk civarı.

Evet hocam dediğiniz gibi yazı gidiyor sadece normal kabloyla 2 saat civarı doldurma yapıyor.

Evet hocam dediğiniz gibi yazı gidiyor sadece normal kabloyla 2 saat civarı doldurma yapıyor.
Benim normal şarj maalesef 3 saate yakın sürüyor. Başka şarj aletiyle de denedim. (0-100 arası).

Sorun yok demek ki. Sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…