A35 128 ile 256 arasındaki fiyat farkı neredeyse yok kadar az o yüzden 256 GB olanını attım yaklaşık 2500 TL fiyat farkı var tam olarak aralarındaki farklar nelerdir? İnternet verilerinde yanlış var bağımsız sitelerde yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun performansı kesinlikle çok güzel lakin 2-3 saat sonra normaldir ki ısınıyor (çoğu telefonda var zaten)
kamera olarak o kadar iyi değil yalnız onu söyleyeyim. Günlük hayatı karşılar fakat profesyonel iseniz hiç gerek yok.
Oyun performansı kesinlikle çok güzel lakin 2-3 saat sonra normaldir ki ısınıyor (çoğu telefonda var zaten)
Kamera olarak o kadar iyi değil yalnız onu söyleyeyim. Günlük hayatı karşılar fakat profesyonel iseniz hiç gerek yok.
Profesyonel değilim kendi fotoğraflarımda çamur gibi görüntü oluşmasa kafi benim için oyun oynarım ve performansı memnun ediyorsa çok iyi. Yorumun için sağ ol.
Profesyonel değilim kendi fotoğraflarımda çamur gibi görüntü oluşmasa kafi benim için oyun oynarım ve performansı memnun ediyorsa çok iyi. Yorumun için sağ ol.