Samsung Galaxy A35'te kumlu ekran sorunu var mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anda kullandığım telefonum eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum, telefonları araştırırken Samsung Galaxy A35 hoşuma gitti ama bazı kullanıcılar S24 serisi ve bazı A55 A25 gibi cihazlarda ekran kumlanma sorunu var diyorlar, epey bir araştırma yapmama rağmen hiçbir şekilde sonuç alamadım, kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar şu anda kullandığım telefonum eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum, telefonları araştırırken Samsung Galaxy A35 hoşuma gitti ama bazı kullanıcılar S24 serisi ve bazı A55 A25 gibi cihazlarda ekran kumlanma sorunu var diyorlar, epey bir araştırma yapmama rağmen hiçbir şekilde sonuç alamadım, kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben s24 serisinde sadece ultra modelinde var diye biliyorum, bu arada bütçeniz nedir

Bu bütçeye S21 FE, A55, A36, Redmi Note 13 Pro Plus 5G, Poco X6 Pro geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben olsam S21 FE tercih ederim ama güncellik bakımından A36 iyidir.

S21FE alacaktım ama batarya sorunundan dolayı A35 almaya kara verdim ama bütçe artarsa S24FE de alabilirim o da güzel cihaz.
Bütçe oraya kadar çıkıyorsa S24 FE'yi kaçırmayın derim. Bu arada A24'de kumlu ekran sıkıntısı yaşamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı